Two Point Hospital - Off the Grid

Two Point Hospitals neste utvidelse setter mer fokus på miljø

Oppdatert: Off the grid utsatt etter teknisk problem.

Oppdatering 18. mars: Lanseringen av Off the Grid er forsinket en uke, til 25. mars. I en melding på sine nettsider forklarer Two Point Studios at teamet har støtt på en feil med oppdateringen som har vært vrien å rette opp.

Ifølge utvikleren skal problemet nå være løst, og det gjenstår bare ekstra testing for å sørge for at det ikke går galt igjen.

Opprinnelig sak følger.

Sega og utvikler Two Point Studios dro denne uken sløret av en fersk utvidelse til sykehussimulatoren Two Point Hospital. Off the Grid – som den heter – setter miljøvennlige tiltak på agendaen, og skal etter planen ut til PC, Mac og Linux den 18. mars.

Miljøvennlig hverdag

Windsock City byr på en rekke utfordringer.
Sega

Bakgrunnen for utvidelsen er at borgemester Tabitha Windsock har bestemt seg for å ta tak i såkalt «grønn problematikk». Dette resulterer i en haug med økologiske tiltak, som påvirker både sykehus og områdene rundt.

I Off the Grid får spillere takle utfordringer i tre nye områder – hippiesamfunnet Wanderoff County Park, Jordbruksområdet Old Newpoint og metropolen Windsock City. Alle har sine unike krav til helse og velvære, som krever alt fra gårdsdrift til utvikling av miljøvennlig teknologi.

Selvfølgelig venter også nye sykdommer som må kureres, og Off the Grid skilter med både synlige og usynlige sykdommer å få has på. Sykehusene får også et grønnere preg, med alt fra nye pyntegjenstander til mer praktiske ting som regnvannsamler og en dør til andre dimensjoner.

Vi likte forøvrig Two Point Hospital veldig godt da det kom ut i 2018. Anmelder Øystein Furevik skrøt stort av spillets humor, og kvaliteten som gjennomsyrer hele opplevelsen.

En ny Borderlands 3-utvidelse er på vei.
Skytespillet kommer også til Steam denne måneden »

Siste fra forsiden