Borderlands 3 - Steam

Borderlands 3 til Steam neste måned

To uker etter får skytespillet nok en stor utvidelse.

Bilde> 2K

Borderlands 3s eksklusivitetsavtale med Epic Games Store er ved veis ende, og dermed er skytespillet klart for Steam-lansering. Gearbox kunne denne uken bekrefte at spillet kommer til Valves butikk 13. mars – noe tidligere enn aprillanseringen utvikleren opprinnelig hadde lovet.

Ved lansering lover Gearbox muligheter for spilling på tvers av samtlige PC-versjoner. Har du venner som allerede eier spillet i Epic-butikken, kan dere med andre ord hive dere over opplevelsen sammen.

Ny utvidelse på vei

Se traileren for Guns, Love, and Tentacles. (Video: 2K)

Steam-versjonen er ikke det eneste som blir nytt for Borderlands 3 neste måned, og 26. mars varter Gearbox opp med enda en utvidelse for spillet. Guns, Love, and Tentacles byr på Lovecraft-inspirert galskap med en splitter ny historie, nye oppdrag og en fersk planet å utforske.

Om ikke det er nok spenning lokker utvikleren også med tonnevis med nye våpen og annet utstyr for spillere å leke med. Traileren til høyre i artikkelen gir et lite glimt av hva den kommende utvidelsen har å by på for alle som går til innkjøp av Borderlands 3s sesongpass.

Ellers har Gearbox hintet om haugevis med gratis tilleggsinnhold som kommer i løpet av våren. Det hele begynner i april, med to runder med nyheter og utfordringer, før en tredje oppdatering rulles ut i mai. Offisielle detaljer vil avsløres ved en senere anledning.

Vi likte Borderlands 3 svært godt.
Vår anmelder kalte spillet «hjernedød underholdning på sitt beste» »

Siste fra forsiden