Borderlands 3 til Steam neste måned
(Foto: Bilde> 2K)

Borderlands 3 - Steam

Borderlands 3 til Steam neste måned

To uker etter får skytespillet nok en stor utvidelse.

Borderlands 3s eksklusivitetsavtale med Epic Games Store er ved veis ende, og dermed er skytespillet klart for Steam-lansering. Gearbox kunne denne uken bekrefte at spillet kommer til Valves butikk 13. mars – noe tidligere enn aprillanseringen utvikleren opprinnelig hadde lovet.

Ved lansering lover Gearbox muligheter for spilling på tvers av samtlige PC-versjoner. Har du venner som allerede eier spillet i Epic-butikken, kan dere med andre ord hive dere over opplevelsen sammen.

Ny utvidelse på vei

Se traileren for Guns, Love, and Tentacles. (Video: 2K)

Steam-versjonen er ikke det eneste som blir nytt for Borderlands 3 neste måned, og 26. mars varter Gearbox opp med enda en utvidelse for spillet. Guns, Love, and Tentacles byr på Lovecraft-inspirert galskap med en splitter ny historie, nye oppdrag og en fersk planet å utforske. 

Om ikke det er nok spenning lokker utvikleren også med tonnevis med nye våpen og annet utstyr for spillere å leke med. Traileren til høyre i artikkelen gir et lite glimt av hva den kommende utvidelsen har å by på for alle som går til innkjøp av Borderlands 3s sesongpass.

Ellers har Gearbox hintet om haugevis med gratis tilleggsinnhold som kommer i løpet av våren. Det hele begynner i april, med to runder med nyheter og utfordringer, før en tredje oppdatering rulles ut i mai. Offisielle detaljer vil avsløres ved en senere anledning.

Vi likte Borderlands 3 svært godt.
Vår anmelder kalte spillet «hjernedød underholdning på sitt beste» »

Kommentarer (12)

Forsiden akkurat nå

Til toppen