Borderlands 3 - Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot

Bli med Moxxi på røvertokt i Borderlands 3s første historieutvidelse

Lanseres neste måned.

Ivrige vault-jegere i Borderlands 3 får snart et nytt mål å bryne seg på, med lanseringen av Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot. Gearbox avduket spillets første kampanjeutvidelse på tirsdag, og bekreftet samtidig lanseringsdatoen – 19. desember.

Som navnet tilsier handler utvidelsen om å rane The Handsome Jackpot, kasinoet til Handsome Jack. Spillere blir med Moxxi og hennes bande med selvutnevnte eksperter, og tar opp kampen mot Hyperions fremste sikkerhetsroboter i håp om å knabbe med seg flunkende nytt Legendary-utstyr.

Via utvidelsens nettsider forklarer Gearbox at Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot blir tilgjengelig for alle som har nådd Sanctuary III i hovedspillet. Så lenge du har kommet så langt spiller det ingen rolle hvilket nivå du er eller hva slags utstyr du bruker, ettersom vanskelighetsgraden skaleres for å gi enhver spiller en passende utfordring.

Utvidelsen inkluderes i spillets sesongpass, som den første av fire større innholdspakker for Borderlands 3. Spillere som eier Super Deluxe-versjonen får også fri tilgang på Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot. Informasjon om separat kjøp er foreløpig ikke tilgjengelig.

Vi var blant mange som lot seg begeistre av Borderlands 3 da spillet kom ut i september. Vår anmelder omtalte spillet som «mer Borderlands», som i dette tilfellet er en svært positiv ting.

Les hele Borderlands 3-anmeldelsen her »

Siste fra forsiden