Borderlands 3

Borderlands 3 selger i rekordfart

Utgiveren melder om milepæl.

2K

Det er gått en del år siden det forrige innslaget i Borderlands-serien, og derfor knyttet det seg en del forventninger til Borderlands 3, som omsider ble sluppet i midten av september. Nå har vi fått en klar indikasjon på at spillerne er godt fornøyde.

Utgiveren 2K kunngjør nemlig nå at Borderlands 3 solgte i mer enn 5 millioner eksemplarer bare i løpet av de første fem dagene, noe som gjør spillet til det raskest selgende i utgiverens historie.

Dette innebærer 50 prosent flere eksemplarer enn det forgjengeren Borderlands 2 klarte på like lang tid.

En milliard dollar i inntekter fra serien

2K

Av andre rekorder kan 2K også rapportere at Borderlands 3 leverte det høyeste antallet forhåndsbestillinger noensinne for en 2K-tittel, og den høyeste andelen digitale salg for en multiplattformtittel.

De gode salgene innebærer også at Borderlands-serien nå til sammen har nådd milepælen på én milliard dollar i samlede salgsinntekter, noe kun én annen 2K-serie har klart.

Gamer.no sin anmeldelse av Borderlands 3 er på vei, men vi har allerede tatt en sniktitt på spillet under årets E3-messe, og førsteinntrykket ga såvisst mersmak.

– For en som kanskje ikke har spilt Borderlands-serien så mye som han har blitt oppfordret til å gjøre var det svært enkelt å sette seg ned med Borderlands 3, og lysten på å fortsette skytingen – og å høre de svært gode og kraftige lydene – måtte ikke akkurat tvinges frem. Grafikken er bedre enn noen gang, våpnene flere og mulighetene dypere, skrev vår utsendte.

Les også: Borderlands-fansen gjør opprør etter «angrep» på YouTuber »

Siste fra forsiden