Borderlands 3

Borderlands 3 får mer innhold og nye konsollversjoner

Gearbox avduket flere nyheter for skytespillet.

Borderlands 3 fylte ett år i helgen, og Gearbox feiret anledningen med å kunngjøre flere nyheter for skytespillet. Blant annet er mer ekstrainnhold på vei, samt nye konsollversjoner for PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Sofaflerspiller for opptil fire

På PlayStation 5 og Xbox Series X/S kan opptil fire spillere kan spille på samme skjerm.
2K

I en lengre presentasjon fra PAX Online – som du kan se i videovinduet over – bekreftet Gearbox at Borderlands 3 kommer til både PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Noen slippdato ble ikke kunngjort, men utvikleren bekreftet at de som eier Borderlands 3 på enten PlayStation 4 eller Xbox One får oppgradere – og flytte over alt av fremdrift og ekstrainnhold – uten ekstra kostnad. I tillegg kommer spilling på tvers av samtlige plattformer til Borderlands 3 en gang til neste år.

På PlayStation 5 og Xbox Series X kan Borderlands 3 levere 4K-oppløsning og 60 bilder i sekundet, gitt at man spiller alene. For de som foretrekker å spille med venner byr de nye konsollversjonene på lokal flerspiller på samme skjerm – såkalt «split-screen» – for opptil fire spillere.

Mer innhold er også på vei til Borderlands 3.
2K

Basert på tilbakemeldinger fra fans har utviklerteamet også slengt på muligheten til å dele skjermen vertikalt om man spiller med to spillere. Denne funksjonene kommer også til PlayStation 4- og Xbox One-versjonene, som del av en gratis oppdatering.

Videre trakk Gearbox så vidt sløret av Borderlands 3s neste pakke med ekstrainnhold. Denne kommer senere i 2020, og lokker med en rekke nye tilpasningsmuligheter for samtlige av spillets klasser.

Borderlands 3 har akkurat fått en ny utvidelse.
Psycho Krieg-kampanjen byr på enda mer galskap »

Siste fra forsiden