Virtuelle kjæledyr til DS

I GoPets får du skape ditt eget virtuelle kjæledyr, og muligheten til å bli med i et sosialt fellesskap med spillere fra hele verden.

Konami har kunngjort DS-spillet GoPets, hvor du får mulighet til å skape og oppfostre en katt eller hund. Underveis får du oppleve hvordan kjæledyrets personlighet og utseende utvikler seg, og hvert kjæledyr får også sine egne unike særtrekk og hobbyer.

Et slags kattedyr i GoPets

GoPets lar deg også ta kjæledyret med deg på nettet, hvor du kan bli medlem i et onlinesamfunn bestående av kjæledyreiere fra hele verden. Gjennom det ikon-baserte "IKU"-språket kan du kommunisere med andre spillere, uansett hvilket språk de snakker.

På nettet kan kjæledyret ditt reise til andre spillere, som deler interessene dine. Underveis lagres informasjon om onlinereisene dine i en journal, slik at du kan holde orden på vennene kjæledyret ditt har møtt.

Om du ikke har trådløs tilgang på nettet, har GoPets fortsatt mye å by på. Spillet foregår på ei øy, med massevis av rare innbyggere som du kan samhandle med. Dessuten kan du ta del i minispill med kjæledyret ditt. GoPets kommer til DS denne høsten.

Siste fra forsiden