TELIALIGAEN - CS:GO

VOID og Apeks Rebels slåss om plass i sluttspillet

Det er en superjevn kamp om de fire sluttspillsplassene midtveis i Telialiga-sesongen.

David Platlut/Apeks

Splittelsen av Skade X skapte et jordskjelv av endringer for flere av topplagene i Telialigaen. I kveld møtes VOID og Rebels der vinneren kan nærme seg 777 og Metizport som okkuperer de to øverste plassene av tabellen.

Må bare slå de resterende lagene denne sesongen

VOID startet sesongen med Eskil «LaX» Bjørnsen, men har måttet hente inn Markus «markow» Otterstad som erstatter etter å ha mistet førstnevnte til Metizport. Likevel mangler det ikke på selvtillit eller håp om en plass i sluttspillet for gutta i VOID.

Dette er VOID

sj Johann «Saasinho» Saasen
sj Michael «miko» Akslen
sj Markus «markow» Otterstad
sj André «scared» Carrillo Simonsen
sj Emil «kaas» Kaasa

– Målet vårt er fremdeles å klare sluttspillet. Må bare slå de resterende lagene denne sesongen, så da skal det ikke være noe problem, forteller André «Scared» Carrillo Simonsen.

Apeks Rebels var av Gamer.no tippet inn som det beste laget i ligaen, og var av mange sett på som det beste laget i Norge. Laget tapte likevel mot Metizport nylig og har denne runden byttet inn «ny» spiller.

At de nettopp har byttet en spiller vil nok gjøre dem litt svakere, men vi vet jo og at «Trax» har vært i laget tidligere og de kjenner hverandre godt. Så tror ikke det blir en alt for stor justering for dem.

Telialigaen

VOID hentet også inn erstatter tidlig i årets vårsesong og Simonsen forteller videre om effekten det har hatt i laget.

Spillerbyttet vi gikk gjennom gjorde at vi måtte bytte en del posisjoner på forskjellige kart og rotere litt rundt. Vi fikk en litt mer passiv spiller inn, men det fører bare til at vi andre i laget har mer plass til å gjøre det vi liker. Ellers tar det bare tid å bygge kjemi innad og bli samkjørte. Utenom det har ikke spillestilen vår endret seg noe særlig, avslutter «Scared» fra VOID.

LES OGSÅ: Guild henter tre norske spillere

Tidligere spiller trer inn hos Rebellene

Apeks Rebels har i likhet med andre lag gjort endringer tidlig i sesongen. Laget satte nylig Patrik «Brave» Karlsen på benken, og når muligheten var der hentet de like greit inn sin tidligere lagkaptein Preben «Trax» Martinsen etter oppholdet i 777 var over.

Med seier i høstsesongen av Telialigaen 2022 og en solid lagoppstilling seilte laget raskt opp som forhåndsfavoritt til den påfølgende vårsesongen. Splittelsen av Skade X gjorde at flere lag ble bedre og Martinsen mener at fjorårets finalister er sterkest for tiden.

– Jeg synes at Wizards ser sterke ut, de viser god form for tiden og det viste de med å vinne Bergen Games, forteller Preben «Trax» Martinsen.

Apeks Rebels

Vis mer

no Ådne «sense» Fredriksen
no Viktor «vHw» Høiby Wadman
no Sindre «Tapewaare» Ellefsen
no Tobias «berzerk» Bertelsen
no Preben «Trax» Martinsen

dk Torbjørn «mithR» Nyborg

Wizard hentet inn både Sander «Grus» Iversen og fjorårets «seriekonge», Ole Kristian «Marcelious» Langan, hvor begge sto kontraktløse etter oppholdet i Skade X. Både rebellene i Apeks og Wizard følger hverandre jevnt på tredje- og fjerdeplass.

Med mange turneringer og et raskt seriespill å følge har det vært hektisk hos talentlaget til Apeks. Han svarer følgende på forberedelsene de har gått i gjennom og hvor fokuset har vært.

– Det har vært mye jobb å gjøre på kort tid denne uken før Void-kampen. Et stort fokus har vært å ha kartene klare for en best av tre, men også for meg å sørge for at spillerne er komfortable, avslutter Preben «Trax» Martinsen.

LES OGSÅ: Wizard overbeviser med seier i Bergen Games

Siste fra forsiden