Telialigaen - Counter-Strike

Void og tNn rykker opp til 1. divisjon

Metizport skal spille kvalifiseringskamp mot Fact Revolution for den siste plassen.

Thomas «Vertigo» Andresen og tNn rykker opp til 1. divisjon, men velger nå å selge plassen.
Sindre Stien/Nordavind

SLIK ENDTE SISTE RUNDE I 2. DIVISJON

Vis mer

tNn 2 - 0 Blue Elite
Metizport 2 - 0 Celestial
Domino 0 - 2 Eager
Team Diamond 2 - 0 Bitfix
VOID 2 - 0 777 Femme

Tabell »

Niende og siste runde av 2. divisjon i Counter-Strike avgjorde skjebnen til over halvparten av lagene, da fem lag var med i kampen om direkte opprykk helt frem til ferdigspilt sesong, mens kampen for å unngå nedrykk var minst like nervepirrende.

Til syvende og sist ble det 777 Femme, Celestial Gaming, Blue Elite og Domino som endte på bunnen av tabellen, og dermed rykker direkte ned til 3. divisjon. Eager endte på en sjetteplass, og blir derfor nødt til å spille nedrykkskvalik for å holde seg i divisjonen. Like over Eager klarte både Team Diamond og Bitfix å berge plassen sin, mens Metizport skal ut i kvalifiseringskamp mot Fact Revolution fra 1. divisjon. Void og tNn endte på toppen av tabellen med kun ett poeng som skilte de to lagene.

LES OGSÅ: Nordavind sikret fjerdeplass - Apeks inntok tabelltoppen i 1. divisjon

Slik ser tabellen ut etter ferdigspilt serie.
Telialigaen

tNn selger plassen i 1. divisjon

Thomas «Vertigo» Andresen er allerede godt kjent i øverste divisjon, men kommer ikke til å spille der med tNn kommende sesong.
Mohammed Barzinje/Riddle

Til tross for en god sesong for mikslaget, har spillerne bestemt seg for å selge plassen videre etter at kjernen har gått hele veien fra 5. divisjon til 2. divisjon nærmest uberørt. tNn startet sesongen med fem strake seire, og det var kun Void som klarte å vinne en kamp mot dem i løpet av sesongen.

Void, som gjennomførte sin første sesong i 2. divisjon med stil, går selvsikkert i møte med den øverste divisjonen til høsten. Spillerne forteller at pausen skal brukes for å forberede det som trengs før sesongstart til høsten.

Metizport, som endte på tredjeplass i divisjonen etter en nervepirrende siste runde, skal ut i ilden mot Fact Revolution den 12. april for å avgjøre hvilket av de to lagene som vil få spille i 1. divisjon kommende sesong. Sending av kampen finner du på kampsiden mellom Metizport og Fact Revolution.

LES OGSÅ: Årets påske-LAN flyttes på nett – her er alle du kan delta på

Siste fra forsiden