Yakuza 3-demo ute nå

Vold og shopping

En smakebit er lagt ut på PSN.

Om et par uker kommer det fjerde spillet i Segas Yakuza-serie til Europa, men allerede nå kan du få teste hva du har i vente. Sega melder nemlig at de har lagt opp en demo av Yakuza 3 på PlayStation Network.

Dette er egentlig en yakuza-klem

Demoen skal la deg vandre rundt i et av spillets travle byområder og prøve et par av de mange oppdragene fra fullversjonen. Det blir også to sjefskamper hvor du kan knuse kneskåler mens du tester det forbedrede kampsystemet.

I fullversjonen av Yakuza 3 blir den hardt prøvede eksgangsteren Kiryu Kazuma nok en gang involvert i et digert drama hvor han må omgås all slags lyssky folk og voldelige sosiopater. For å redde barnehjemmet han driver må Kiryu igjen ut på gata for å rydde opp i gjengbråk og nøste opp i konspirasjoner.

Bortsett fra å følge historien er det også masse annet å se og gjøre. Det blir et gjensyn med den fiktive bydelen Kamurocho i Tokyo, samt nye steder å utforske på Okinawa. En drøss med aktiviteter er inkludert, som gambling, karaoke, fisking, arkadespill og restaurantbesøk.

Yakuza 3 slippes 12. mars. Det er eksklusivt til PlayStation 3. Vi har allerede mottatt vårt anmeldereksemplar og kommer med en anmeldelse i god tid før utgivelsen.

Siste fra forsiden