Saints Row 2

Volition skal endelig fikse Saints Row 2 på PC

Utvikleren fant plutselig igjen spillets forsvunne kildekode.

Deep Silver

Saints Row 2, opprinnelig lansert i 2008, byr på et solid stykke spillmoro. På grunn av store og ødeleggende problemer har spillet imidlertid vært så godt som uspillbart på PC de siste årene, men det skal nå endre seg.

Fant igjen kildekoden

Nå skal PC-versjonen av Saints Row 2 omsider fikses.
Deep Silver

I en direktesending på Twitch bekreftet Volition denne uken at en stor fiks er på vei, takket være funnet av den opprinnelige kildekoden til spillet. Kildekoden forsvant sporløst for flere år siden, men nå som den plutselig er tilbake har et team på to utviklere tatt på seg jobben med å få PC-versjonen på beina igjen.

Dermed slipper spillere å styre med modifikasjoner og andre nedlastinger for å i det hele tatt kunne spille Saints Row 2. I tillegg skal flerspillerdelen, med muligheter for nettbasert samarbeidsspill, reintroduseres på nytt og bedre vis.

Den omfattende oppdateringen skal rulles ut gratis via Steam, forteller Volition. Dersom du eier Saints Row 2 i Valve-butikken vil du automatisk få tilgang på den nye versjonen så snart den lanseres, men akkurat når det blir er foreløpig uklart.

I forbindelse med slippet kommer også innholdspakken Ultor Exposed and Corporate Warfare, som tidligere kun var tilgjengelig på konsoll.

Vår anmelder storkoste seg med Saints Row 2 da det kom ut.
– Et herlig actionspill fullstappet av sort humor og brutal moro »

Siste fra forsiden