Warhammer 40,000: Dawn of War III er annonsert

Se den første traileren for strategispillet.

Sega og Relic Entertainment har annonsert et nytt innslag i Warhammer 40,000: Dawn of War-serien, som etter planen skal lanseres på PC en gang til neste år. Ved siden av annonseringen slapp Sega også den første traileren for spillet, som du kan se øverst i artikkelen.

Orkene er tilbake i Dawn of War III.
Sega

Dawn of War III byr på et gjensyn med Space Marines, Eldar og Orks, som er låst i en evigvarende kamp på planeten Acheron. Akkurat hvordan spillet vil se ut og fungere har vi foreløpig ikke fått vite, men ifølge utvikleren kan fans vente seg en blanding av alt det beste fra de to forgjengerne:

– Dette er det Dawn of War-spillet fans har ventet på. Våre beste enheter noensinne? Ja. Gigantiske romlasere? Jepp. Basebygging, episke helter, store slag – alt er der. Gjør dere klare for det største Dawn of War-spillet hittil, skrøt spillsjef Stephen MacDonald.

Første under Sega

Eldar-styrkene er klare for kamp.
Sega

Det har gått syv år siden lanseringen av Dawn of War II, som i 2009 ble gitt ut av det nå nedlagte utgiverhuset THQ. I 2013 ble både Relic og rettighetene til Dawn of War-spillene kjøpt opp av Sega, og Dawn of War III blir nå det første hovedspillet i serien som lanseres siden den gang:

– Annonseringen er et stort øyeblikk for alle oss i Relic, og i Sega. Vi setter standarden for hva vi kan få til, og viser spillere samtidig hva de kan vente av oss i fremtiden. Dette er bare begynnelsen, lovet Relic-sjef Justin Dowdeswell.

Dawn of War II fikk mye skryt av oss for syv år siden.
Les vår anmeldelse av spillet her »

Siste fra forsiden