Warhammer: Vermintide 2 byr opp til to betarunder før lansering, men bare for noen

Actionspillet har også fått slippdato på PC.

Det samarbeidsfokuserte actionspillet Warhammer: Vermintide 2 kommer til PC den 8. mars, kunngjorde Fatshark denne uken. Spillet skal også slippes på PlayStation 4 og Xbox One, men den svenske utvikleren har så langt ikke bekreftet en offisiell konsolldato.

Warhammer: Vermintide 2 lanseres på PC den 8. mars.
Fatshark

Før alle får kaste seg ut i spillets fantasikamper skal det riktignok ut i betatesting, med to prøverunder som skal avholdes i slutten av februar.

Først ut er en lukket beta på PC, PlayStation 4 og Xbox One den 22. februar. Alle som vil kan melde seg på, men kun et utvalg spillere vil bli invitert. For å få sjansen kan du melde deg på her for PC, her for PlayStation 4 eller her for Xbox One. Deretter sparkes en ny testperiode i gang 28. febaruar, eksklusivt for de som forhåndsbestiller Warhammer: Vermintide 2 på PC.

Ifølge Fatshark vil fremdrift fra den lukkede betaen slettes, mens alt du gjør i forhåndsbestillingsbetaen vil bli med videre når du går over til fullversjonen 8. mars.

Ny trailer

Ved siden av datoene slapp utvikleren en trailer med en ny kikk på førstepersonskampene i spillet. Videoen – som du kan se øverst på siden – tar oss med på en voldelig utflukt i en skog, i rollen som dusørjegeren Victor Saltzpyre.

Med dvergen Bardin Goreksson, heksen Sienna Fuegonasus og ridderen Markus Kruber ved sin side gjør Saltzpyre vei i vellinga mot en horde med Chaos-styrker. Senere er det den rottelignende Skaven-rasen som får gjennomgå, før kompaniet støter på problemer i møte med et svært troll.

Vermintide 2 byr på et gjensyn med de fem heltene fra forgjengeren, og introduserer flere områder å utforske, våpen å leke med og fiender å bekjempe.

Warhammer: Vermintide 2 ble kunngjort sent i fjor.
Dengang gjorde utvikleren det klart at spillet IKKE skal ha «loot»-kister »

Siste fra forsiden