Wario på nye DS-eventyr

Nintendo har fortalt at de vil gi ut DS-spillet Waro: Master of Disguise om litt over én måned.

I Wario: Master of Disguise må den slemme Wario finne og bruke en haug av forkledninger. Hver forkledning har unike egenskaper, og poenget med Warios nye samlemani er selvsagt å bruke forkledningene til å bli den beste tyven i verden.

I begynnelsen har vi bare standardforkledningen, tyv-Wario, men denne er slett ikke så dårlig som den virker. Ved hjelp av tyvdrakten kan Wario kjempe mot fiender, flytte tunge objekter og hoppe høyt til værs.

Senere får vi nye forkledninger, som kosmisk-Wario (med en laserpistol), kunstner-Wario (som lar deg skape nye blokker og dører som du kan rømme gjennom) og kaptein-Wario (som lar deg reise over vannområder ved hjelp av båt). Totalt inneholder spillet syv forkledninger.

Du bytter forkledinger ved å tegne symboler med stylusen, og ved å trykke raskt på den nederste DS-skjermen kan du også aktivere forkledningens spesialegenskaper.

Handlingen foregår i varierte områder, som et på cruiseskip, i noen oversvømte ruiner og i en egyptisk pyramide. Underveis må du ta del i en rekke minispill, samtidig som du prøver å holde deg unna Grev Camoli, som har en høne å plukke med Wario.

Wario: Master of Disguise skal lanseres 1. juni i Europa. Spillet kommer kun til DS.

Siste fra forsiden