Call of Duty: Warzone

Warzone har slitt med elendig våpenbalansering siden før jul – nå lover utvikleren endringer

I tillegg kommer Resurgence-modusen tilbake.

Activision

Like før jul rullet Raven Software ut den ambisiøse sammenslåingen av to spill i Call of Duty: Warzone. Samtlige våpen fra Modern Warfare fikk plutselig selskap av over 30 våpen fra Black Ops Cold War, og resultatet ble mildt sagt kaotisk.

DMR 14 knerter det meste på to eller tre skudd, uansett avstand.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no
Med en av disse Diamatti-pistolene i hver hånd kan du slå ethvert maskingevær på kloss hold.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Det tok ikke lang tid før spillere fant ut at spesielt DMR 14, Diamatti og Mac 10 var langt kraftigere enn de øvrige Warzone-våpnene. Dermed ble battle royale-opplevelsen plutselig et kappløp om hvem som kunne skaffe seg supervåpnene raskest, og de som ikke hadde låst dem opp har knapt hatt noe å stille opp med.

Slik har det fortsatt gjennom romjulen, og etter hvert som ukene gikk uten noen kommentar fra utvikleren begynte spillere å se seg lei på hele greia. Nå har Raven imidlertid kommet tilbake fra ferie, og teamet lover at endringer er på vei.

– Ikke stress! Vi har hørt dere og en balanseoppdatering kommer snart for å takle bekymringene knytte til DMR 14, Type 63, Mac 10 og [Diamatti]-pistolene, skriver Raven på Twitter.

Resurgence Trios tilbake

Løftet om balanseendringer blir trolig svært kjærkomment for Warzone-fans, men det gjenstår selvfølgelig å se akkurat når endringene kommer og hvor drastiske de blir. I mellomtiden lokker Raven med gjensyn med en av spillets mest populære moduser – Resurgence Trios.

I Resurgence Trios spiller lag på tre spillere battle royale på et lite kart, der døde spillere alltid vender tilbake så lenge de har minst én levende lagkamerat. Den frenetiske modusen ble først introdusert i midten av desember og fikk mye skryt før den brått forsvant like før nyttår.

Warzone pleier vanligvis ikke å bringe tilbake midlertidige moduser så raskt, ofte til fansens store skuffelse. At Resurgence nå kommer tilbake etter én uke kan være et forsøk på å blidgjøre spillere som har latt seg frustrere av spillets tilstand den siste tiden.

Resurgence Trios vender tilbake torsdag 7. januar. Hvor lenge modusen blir værende denne gangen er uvisst.

LES OGSÅ: World of Warcraft-tårnet Torghast justeres etter klager fra spillere »

Siste fra forsiden