Call of Duty: Warzone

Warzone-oppdatering gjør nok et forsøk på å fikse spillets våpenbalansering

Fikser også feilen som gjør spillere udødelige.

Activision

For en uke siden rullet Raven Software ut en oppdatering som visstnok skulle ta seg av våpenbalansering i Call of Duty: Warzone. Som spillere oppdaget ble forsøket heller mislykket, og nå har utvikleren prøvd seg igjen.

DMR 14.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Via Twitter forklarer Raven at den nyeste oppdateringen tar DMR 14, Type 63 og Diamatti – supervåpnene som har herjet fritt siden før jul – og jekker dem ned opptil flere hakk.

Diamatti.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

De to førstnevnte gjør nå mindre skade, er vanskeligere å kontrollere og er langt mindre effektive når man skyter gjennom vegger. Diamatti-pistolen har også fått skaden noe redusert, spesielt med det såkalte «akimbo»-tillegget – som lar deg ha én pistol i hver hånd.

Hvorvidt denne oppdateringen løser problemene gjenstår selvfølgelig å se. Så langt har endringene imidlertid blitt møtt med positivitet i sosiale medier og på nettfora som Reddit.

Det hjelper også at Raven har luket ut Warzones såkalte «stim glitch». Denne ødeleggende feilen lot spillere sitte utenfor sirkelen – der det er meningen at man skal dø om man oppholder seg for lenge – og bruke uendelige mengder med førstehjelp for å holde seg i live. Dette er den tredje gangen feilen har dukket opp, og håpet er at den nå blir borte for godt.

Nå kjører Star Wars Jedi: Fallen Order bedre på nye konsoller.
Ny oppdatering justerer opp bildefrekvens og oppløsning »

Siste fra forsiden