Watch Dogs 2 kommer allerede til høsten

Lekkasje har røpet lanseringsdatoen og hvilken by vi får spille i.

Ubisoft

Oppdatering 8. juni: Vel, nå brenner det sikkert hos noen fra Twitch også. I likhet med IGN (som du kan lese mer om nedenfor) har strømmetjenesten greid å lekke en 30 sekunder lang trailer i forkant av onsdag kvelds planlagte Watch Dogs 2-utblåsning klokken 18:00. Det hele ble snappet opp av Twitter-bruker Steve Kim:

Den nye videoen viser ikke mye nytt, men bekrefter at San Francisco blir spillbyen. Vi ser også det som ligner på et ungdomsopprør, og det ser ut som om vi denne gangen skal få spille som en ung aktivist som kjemper mot overvåkingssamfunnet.

At både IGN og Twitch kludret til markedsføringskampanjen virker overraskende klønete. For Ubisoft er det uansett en fin anledning – de får to dager med god plassering på diverse spillnyhetssider i forkant av annonseringen, og får dermed mer oppmerksomhet rundt arrangementet.

Opprinnelig sak følger:

Noen hos spillnettsiden IGN er antageligvis litt svett i trøya i dag. Tidligere i dag kunne man skimte en annonsekampanje for Watch Dogs 2 – en hel dag for Ubisoft har planer om å avduke spillet selv. Dette melder Eurogamer.

Reklamebildet.
Eurogamer

Derfor vet vi nå at Watch Dogs 2 kommer 15. november, og at spillet er satt til storbyen San Francisco.

Reklamen viser også det som antageligvis er en ny hovedperson. Skarpøyde lesere vil antageligvis se at hovedpersonen ligner et bilde som en «motion capture»-skuespiller la ut på Instagram-kontoen sin i mai.

Ubisoft teller for øyeblikket ned til en offisiell avduking som skal finne sted klokken 18:00 i morgen.

Flere spill på planen

Hovedpersonen.
NerdAlert

Watch Dogs 2 er for øvrig ett av spillene Ubsoft lover å dra frem under E3-messen som begynner allerede neste uke.

Les også
Street Fighter- og Tekken-skurkene barker sammen på nyåret

Da får vi også se en rekke flere spill fra utgiverhuset. Blant annet får vi se mer av For Honor – spillet der samuraier, vikinger og riddere møtes til kamp – som Ubisoft avduket i fjor. Skytespillet Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands er også på planen. I tillegg får vi et større glimt på rollespillet South Park: The Fractured But Whole.

Ubisoft har sikkert flere overraskelser å by på. De fleste dukker nok opp i pressekonferansen, som går av stabelen 13. juni klokken 22:00, norsk tid.

Vår anmelder satte pris på det forrige spillet.
Watch Dogs tar et vellykket oppgjør med overvåkingssamfunnet »

Siste fra forsiden