Watch Dogs får eksklusivt PlayStation-innhold

Hackerspillet blir ekstra fyldig på Sonys konsoller.

Watch Dogs på PlayStation får nye klær og flere oppdrag.
Ubisoft/Youtube

Ubisoft Montreals kommende spilltittel Watch Dogs ble kunngjort allerede på E3-messen i 2012, hvor det var blant de ytterst få store overraskelsene i mylderet av kunngjøringer.

Watch Dogs ser ut til å bli et visuelt imponerende spill som foregår i en åpen verden. Her styrer spilleren en hacker som må manipulere alt fra mobiltelefoner til gatelys for å oppnå målene sine, og i en prat med produsentene ble vi fortalt at spillet vil legge til rette for en meget stor grad av valgfrihet.

Skjermbilde fra ett av de eksklusive PlayStation-oppdragene. (Foto: Ubisoft/Youtube).

Tidligere denne måneden fikk spillet endelig en slippdato. 27. mai blir dagen du kan starte hackevirksomheten, og nå kan Ubisoft i tillegg melde at PlayStation-eierne blir tilgodesett med en litt fyldigere utgave av spillet.

Eksklusivt ekstrainnhold

I en pressemelding forteller nemlig selskapet at versjonen som lanseres til PlayStation 3 og PlayStation 4 kommer med fire tilleggsoppdrag, noe som visstnok vil tilsvare rundt én time med spilletid.

Ifølge Ubisoft vil denne bonusen gi spilleren mer innsikt i en av de sentrale organisasjonene i Watch Dogs-universet kalt DedSec, en hackergruppe som jobber for frihet og sikkerhet. Oppdragene vil gå ut på å hjelpe denne organisasjonen.

PlayStation-versjonen vil også by på en ny hacker-forkledning kalt «White Hat» og en ny egenskap som visstnok skal gi spilleren mer batterikapasitet. Denne egenskapen låses opp når oppdragene er løst.

I tillegg til PlayStation-konsollene lanseres Watch Dogs også til Windows, Wii U, Xbox 360 og Xbox One. Traileren for det eksklusive PlayStation-innholdet kan du se under.

Du trenger ikke å bruke mye vold i Watch Dogs: Nesten alle oppdragene kan gjennomføres med sniking »

Siste fra forsiden