Westwood-legende til The Gathering

Hvis du tar turen innom The Gathering i påsken, kan du treffe Westwood-grunnlegger Louis Castle og hoveddesigner på Command & Conquer 3: Tiberium Wars, Jason Bender.

Det er nå klart at Louis Castle og Jason Bender kommer til årets The Gathering-messe. Louis Castle grunnla Westwood Studios i 1985, sammen med Brett Sperry, og han har i dag en sjefsrolle hos Electronic Arts Los Angeles, hvor flere av utviklerne fra Westwood fortsatt jobber (etter at Westwood ble nedlagt for en tid tilbake). Jason Bender er hoveddesigner på Command & Conquer 3: Tiberium Wars.

Command & Conquer 3: Tiberium Wars

Louis Castle og Jason Bender vil holde et foredrag på årets The Gathering, som vil omhandle seriens historie og informasjon om hvordan et Command & Conquer-spill blir designet. Dessuten forteller Electronic Arts at de mest ihuga tilhengerne muligens kan se frem til en ekstra liten godbit, men nøyaktig hva dette er vil de ikke røpe.

The Gathering 2007 er verdens nest største dataparty, og finner sted i Vikingskipet i påsken. Messen går av stabelen den 4. april, og avsluttes fire dager senere, den 8. april. Her får datainteresserte ta del i en rekke konkurranser og arrangementer, i tillegg til at de selvsagt får muligheten til å spille ulike nettspill mot hverandre.

Mer informasjon om årets arrangement finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden