Anmeldelse

Whacked!

Sykt, sært, sprøtt, underlig, rart. Alle er ord som godt beskriver spillet Whacked. Dette er et spill som ikke tar seg selv veldig høytidelig, men det er da deilig med sånne spill innimellom også. I Whacked får vi kose oss med frekke kommentarer, syke deltakere og en rimelig eksentrisk programleder. Som deltager i det noe suspekte gameshow Whacked, skal du kjempe deg til førsteplass og en stor premie.

Side 1
Side 2

Mye lyd
Her er det fullt med syke lydeffekter, stresset musikk og syke kommentarer. Gjennom spillet får du muligheten til å bruke en menge forskjellige våpen, og alle har de sin egen særegne lyd. Du kan kaste turnballer, og det høres akkurat ut som de blå og røde ballene vi brukte når vi spilte kanonball på barneskolen. Du løper rundt med en klubbe og prøver å banke motstanderne dine flate, lyden er kraftige "thump, thump" lyder. Når du så klarer å banke en av de andre, slenger de ut av seg hjerteskjærende hyl, og ikke minst kjefter de huden full på deg. Jeg kan bare tenke meg hvordan det var å lage opptak til alle kommentarene i spillet, noe sier meg at det var et sykt skue. Så mange frekke meldinger og syke bemerkninger har jeg ikke hørt på lenge, dette overgår alt fra South Park til Jerry Springer.

Spillet har en godt gjennomarbeidet singleplayer opplevelse, men når du har spilt lenge nok alene vil du gjerne ha muligheten til å bake løs på kompiser og andre uforberedte ofre. For dette er vel egentlig et typisk multiplayerspill, et typisk partyspill rett og slett. Whacked er en typisk tittel man kan spille når kompisene er på besøk og det er vorspiel på gang, eller andre ganger dere har lite å finne på for den saks skyld. Med sprø humor og solid gameplay burde dette spillet bli en sikker suksess når det gjelder å ha noe å spille i multiplayer. Med mulighetene til å linke spillet både via nettverk og via Xbox Live er dette en fin tittel å slå i hjel tid med.

Konklusjon
Whacked er nettopp det navnet lover, whacked. Dette er sykt fra ende til annen, humoren er alt annet enn beregnet på den yngre garde. Grafikken og lyden er solid og fungerer flott i dette spillet. De syke påfunnene blandet med enda sykere kommentarer gjør spillet til litt av en latterbombe. Når du har gått lei av å spille Whacked alene kan du med trygghet tilkalle vennene dine, dette fungerer nemlig veldig bra i multiplayer. Det er bare synd vi ikke får tilgang til Xbox Live før neste sommer her i landet, for da hadde spillet stått som en enda sterkere tittel. Til tross for god singleplayer kan nok Whacked bli en litt vel kortlivet tittel til at det er verdt å legge såpass med penger i det. Spillet er verdt å kjøpe hvis du er ute etter et god multiplayerspill.

Side 1
Side 2

Siste fra forsiden