Wild Arms 5 til Europa

Det japanske rollespillet Wild Arms 5 har blitt snappet opp av 505 Games.

Wild Arms 5 for PS2 er det neste rollespillet fra japanske Media Vision. I hjemlandet ble spillet lansert allerede i desember i fjor, mens amerikanerne fikk hendene sine på tittelen for få dager siden. I november kommer turen endelig til Europa, hvor det er 505 Games som vil stå for utgivelsen.

Spillet følger en gruppe unge eventyrere, som prøver å finne ut hva som egentlig har skjedd med verden de lever i. For tolv tusen år siden var det nemlig ekstremt teknologisk avansert, men så gikk man plutselig tilbake til et relativt primitivt levesett. Dermed ble teknologien glemt.

Hundre år før spillet starter ble imidlertid kloden invadert av en fremmed rase, og det primitive samfunnet ble raskt overvunnet. Menneskene mistet rettighetene sine og endte ofte opp med å jobbe som slaver for å i det hele tatt kunne overleve.

Wild Arms 5 bygger videre på seriens tradisjonelle gameplay, og vi får blant annet et gjensyn med det populære kampsystemet (HEX). Spillet henter inspirasjon fra klassiske westernfilmer, og seriens tilhengere kan dermed se frem til en ny og unik stil som gjør at spillet stikker seg ut i forhold til andre spill i sjangeren.

Sjekk spillets offisielle nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden