E3 2021 - Wizard with a Gun

Wizard with a Gun kombinerer Bastion og Don't Starve

Se den lekre traileren for PC- og Switch-spillet.

Lørdag kveld var det Devolver Digital sin tur til å lage E3-show. Den eksentriske utgiveren fortsatte som tidligere år, med spennende spill avslørt på de merkeligste måter, og blant titlene vi fikk se hva Wizard with a Gun.

Wizard with a Gun.
Devolver Digital

Som navnet antyder trer spillere inn i rollen som en trollmann med skytevåpen. Wizard with a Gun beskrives som et actionfokusert overlevelsesspill, og basert på traileren – som du kan se øverst i artikkelen – virker opplevelsen som en kombinasjon av Bastion og Don't Starve.

Målet er å sanke ressurser for å oppgradere våpen og bygge opp et tårn som fungerer som en slags base for trollmannen din. Utvikleren lover riktignok flere måter å spille på, og ifølge utvikler Galvanic Games kan man også blåse i tårnet og bare la hele verden brenne ned.

Det hele foregår i en tilfeldig generert verden som endrer seg hver gang man spiller. Man kan spille alene eller sammen med opptil fire andre, og spillet lokker med en bråte tilpasningsmuligheter for magi og spillfigurenes utseende.

Wizard with a Gun kommer til PC og Nintendo Switch, og skal etter planen ut en gang til neste år.

Her finner du alle nyhetene vi har skrevet fra årets E3 »

Siste fra forsiden