World of Goo 2

World of Goo får plutselig en oppfølger etter 15 år

15 år etter lanseringen av det fysikkbaserte puslespillet World of Goo er en oppfølger plutselig på vei. Det ble klart under The Game Awards natt til fredag.

Basert på den første traileren – som du kan se over – ser World of Goo 2 ut til å plukke opp i forgjengerens fotspor. Her venter puslespill, sprø figurer, brobygging og selvfølgelig et hav av guffe som man geleider gjennom spillets mange nivåer.

Også denne gangen er det 2DBOY som tar seg av utviklingen. Via spillets nettsider forteller studioet at alle de samme folkene fra World of Goo er tilbake, samt diverse nye fjes fra blant annet 7 Billion Humans-studioet Tomorrow Corporation.

World of Goo 2.
TheGameAwardss

Ellers er detaljene om World of Goo 2 foreløpig ganske vage. Utvikleren forteller riktignok at spillet skal lanseres i løpet av 2024, men hvilke plattformer det kommer til er foreløpig ikke bekreftet.

Vi storkoste oss med det første World of Goo, og anmelder Kent William Innholt ga opplevelsen 9 av 10 poeng på Gamer.nos karakterskala.

– World of Goo er et elskelig spill – det er pent, morsomt, avhengighetsdannende og det låter fantastisk. Aller mest har det å gi til kompletistene blant oss – personlig er det lite jeg finner mer tilfredsstillende enn å løse de aller hardeste OCD-oppgavene – men uansett hvilken legning du måtte ha er dette en fabelaktig gåteløsningsopplevelse, lød konklusjonen i 2008.

LES OGSÅ: Gripende Brothers: A Tale of Two Sons får «remake» »

Siste fra forsiden