World of Warcraft er 12 år

Nettrollespillet feirer med nytt kjæledyr og quiz.

Blizzard

Blizzard er i full gang med feiringen av World of Warcrafts 12-årsjubileum, og akkurat som ved spillets tidligere fødselsdager har spillere muligheten til å sikre seg et par godbiter. Alle som logger seg inn før den 30. november vil få et «achievement» og finne en bursdagsgave i postkassen sin.

I forbindelse med bursdagsfeiringen kan du sikre deg denne lille krabaten.
Blizzard

Sistnevnte inneholder en gjenstand som øker erfaringspoengene du tjener med 12% i en time, 200 «Timewarped Badges» og et brev som begynner et nytt oppdrag. Avhengig om du er Alliance eller Horde vil oppdraget føre deg til enten Stormwind eller Orgrimmar, der du møter på to historikere.

World of Warcraft-quiz

Historian Llore og Historian Ju’pe stiller spørsmål om World of Warcrafts historie, og dersom du svarer riktig vinner du enda flere Timewarped Badges. Disse kan veksles inn for et utvalg spesialgjenstander, som symboliserer minneverdige våpen og personer fra spillets 12 år.

Svarer du feil blir du ikke straffet, men får i stedet sjansen til å besvare et annet spørsmål, så det er altså ingen grunn til å jukse. Så snart man svarer riktig på et spørsmål er quizen over, og man må vente til dagen etter for å prøve å tjene opp flere merker.

Samtlige av gjenstandene man kan kjøpe forsvinner etter hvert som du bruker dem, med unntak av det nye kjæledyret Corgi Pup. Den lille krabaten koster 200 merker, og dersom du ikke rekker å bli med på quiz hver dag kan det bli vanskelig å velge hva du skal kjøpe.

Hva husker du best fra World of Warcrafts 12 år?
Del gjerne historier i kommentarfeltet nedenfor.

Siste fra forsiden