World of Warcraft - konsoll

World of Warcraft kan omsider være på vei til konsoll

Spillsjefen forteller at teamet snakker om det hele tiden.

Blizzard

Sjansen for at konsollspillere skal få bli med på World of Warcraft-leken fikk nylig et lite løft. Blizzard har nemlig bekreftet at teamet stadig vekk diskuterer muligheten for bringe nettrollespillet til konsoll.

Det var spillsjef Holly Longdale som delte nyheten i et intervju med Gamesradar. På spørsmål om Blizzard har noen interesse for World of Warcraft på konsoll, svarte Longdale bekreftende.

– Selvfølgelig. Ja, vi snakker om det hele tiden.

Ifølge spillsjefen er hindrene som har stått i veien for en konsollversjon tidligere blitt visket ut. Hvorvidt det betyr at Blizzard går i gang med å bringe World of Warcraft til nye konsoller gjenstår å se, men Longdale mener i hvert fall at det er fullt mulig.

– Det kommer an på hvem du spør [om utfordringer knyttet til portering]. Jeg tror ærlig talt ikke at det er noen. Jeg tror vi er i en god posisjon, som liksom er grunnen til at vi snakker om det.

At Blizzard nylig ble kjøpt opp av Microsoft kan også gi teamet ekstra insentiv til å bringe World of Warcraft til Xbox. Dersom det skulle skje er det imidlertid ingen garanti for at det også kommer en PlayStation-verjson.

LES OGSÅ: Blizzard avduket nylig en haug med nyheter for både World of Warcraft og World of Warcraft Classic »

Siste fra forsiden