World of Warcraft: The Burning Crusade

World of Warcraft: The Burning Crusade ble nylig avduket under BlizzCon. Nå er den første traileren tilgjenglig for nedlasting.

World of Warcraft: The Burning Crusade er navnet på den første ekspansjonspakken til World of Warcraft. Pakken kommer med to nye spillbare raser (horde-rasen Blood Elves og en ukjent Alliance-rase), samt et helt kontinent som har fått navnet Outland. Dette kontinentet er tilgjengelig gjennom en magisk portal. I tillegg får vi hundrevis av nye oppdrag og minst like mange våpen, rustninger og andre former for utstyr.

Dessuten kommer ekspansjonen med et nytt yrke; "jewelcrafting", som blant annet lar deg feste magiske juveler på våpen og rustninger. I tillegg får du muligheten til å ri på flygende dyr, noe som sikkert setter deg i respekt blant Azeroths mange innbyggere. Høyeste erfaringsnivå økes forøvrig til 70, og vi blir selvsagt introdusert for nye store og farlige fiender.

Den første traileren, som til nå kun har vært tilgjenglig i lite format på det offisielle nettstedet, rommer fem minutter med konseptbilder og gameplay, akkompagnert med musikk og utdypende forklaring på hva vi har i vente når tilleggspakken lanseres på et ukjent tidspunkt neste år.

Gamer.no var tilstede på BlizzCon, og en mer dyptgående sniktitt kan ventes om ikke alt for lenge. Sjekk også ut skjermbildene vi har lagt opp.

Siste fra forsiden