WorldShift

Flerspillerdemo av nytt strategispill

Nå kan du teste flerspillerdelen til det nye strategispillet WorldShift.

Strategispillet WorldShift foregår flere tusen år inn i fremtiden. Vår sivilisasjon for lengst gått under, takket være en mystisk gjenstand som kolliderte med jordkloden.

Fyrverkeri er alltid moro.

Etter kollisjonen spredde det seg en grusom pest på planeten vår, som nesten tok knekken på hele menneskeheten. I tillegg ble plante- og dyrelivet mutert, ofte til det ugjenkjennelige.

I WorldShifts fremtid bor store deler av menneskeheten i fem mega-byer, mens resten av planeten befolkes av primitive stammer. WorldShift er designet for å være raskt og enkelt å spille, og skal tilby hektiske kamper og en spennende historie.

Mens andre sanntidsstrategispill ofte implementerer teknologitrær og oppgraderinger, må du i WorldShift finne og overta magiske gjenstander som kan brukes til å forbedre og forandre faksjonen din.

Nå kan du teste en flerspillerdemo av WorldShift. Denne inneholder to kart (The Lost Coast og Tay-Rammin Tundra), som kan spilles i samarbeidsmodus for to spillere, eller i én mot én-kamp. Installasjonsfilen er på 650 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

WorldShift ser ikke ut til å ha fått noen norsk utgivelsesdato enda. Mer informasjon finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden