Xbox 360 på slankern?

Mystiske bilder viser angivelig innmaten til en slanket Xbox 360.

Jungeltrommene trommet seg nesten ut av takt i forbindelse med Sonys Playstation 3 Slim, men til slutt ble ryktene endelig bekreftet. Og ikke lenge etter, kunne vi se konsollen i butikkhyllene.

Ryktene rundt PS3 Slim var på mange måter litt spesielle, ettersom det hele startet med bilder som angivelig var lekket fra fabrikken som produserte konsollen. Slike bilder blir typisk avfeid som juks og bedrag, men av og til viser de seg, som i PS3 Slim-tilfellet, å være genuine.

Les også: Ubisoft får kjenne piratenes vrede

Og nok en gang har det angivelig lekket bilder fra en fabrikk langt, langt øst. Ferske bilder skal nemlig ha oss til å tro at Microsoft har sendt selveste Xbox 360 på slankekur. I motsetning til bildene som lekket av PS3 Slim, er det av den angivelige 360-Slim kun bilder av innmaten. Naturligvis vekker dette i seg selv en viss skepsis, så ergo bør det hele tas med ei klype salt eller to.

Bilde: Kotaku.com

Bildet, som vist til høyre, viser angivelig hovedkortet til selve Xbox Slim-en. Om man noengang har demontert en Xbox 360, vil man antageligvis legge merke til en vesentlig forskjell fra et faktisk Xbox-hovedkort: Nemlig at CPU-en og GPU-en (prosessoren og bildeprosessoren) er "smeltet" sammen til en chip.

Les også: DS-oppfølger med Gamecube-grafikk?

Bildene stammer angivelig fra en fabrikk i Kina hvor det for tiden bygges prototyper av den nye konsollen. Og selv om vi nok en gang må understreke at det hele kan være tull og fanteri, uttalte riktignok Microsoft-sjefen Steve Ballmer nylig at en ny formfaktor på den velkjente konsollen kunne være en mulighet.

Vi venter selvsagt spent på hvor dette fører hen, og lover å holde deg oppdatert.

(Kilde: Kotaku.com)

Les også: Splinter Cell-demo på vei

Siste fra forsiden