Xbox One får stor ansiktsløftning i november

Xbox Preview-medlemmer får prøve en rekke nye funksjoner først.

Microsoft

Microsoft vil lansere Xbox Ones hittil største oppdatering i november, forteller selskapet på sine nettsider. Oppdateringen vil introdusere en helt ny Xbox One-opplevelse som for første gang ble vist frem under årets E3-messe.

Vi var tilstede da Microsoft avduket planene for konsollen og du kan lese vår gjennomgang av de kommende endringene her.

Spill Xbox 360-spill

Uten tvil en av de mest etterlengtede funksjonene som kommer er muligheten til å spille forrigegenerasjonsspill på Xbox One. På E3 håpet Microsoft å kunne tilby rundt 100 spill til jul, et mål de allerede har overgått. Visstnok vil vi kunne spille over 100 Xbox 360-spill så snart oppdateringen slippes, og i månedene som følger er det ventet mange flere.

Med den nye Xbox-guiden blir det raskere å blant annet spille med andre.

Med den nye Xbox One-opplevelsen kommer også et nytt brukergrensesnitt som skal være raskere og lettere å bruke. Blant annet får vi et gjensyn med guidefunksjonen fra Xbox 360 samt en «Community»-seksjon som fokuserer på sosiale tjenester.

Preview-medlemmer får prøve først

Når i november vi kan vente oss oppdateringen er uvisst, men medlemmer av Xbox’ Preview-program vil kunne prøve den allerede fra neste måned. For å få tilbakemeldinger før den endelige lanseringen vil Microsoft gradvis rulle ut oppdateringen til medlemmer, og de som tidligere har vært flinke til å gi tilbakemeldinger vil få tilgang først.

Microsoft har store planer for spillhøsten og forbi.
Xbox One går en spennende fremtid i møte »

Siste fra forsiden