Phoenix Point - Epic Games Store

Xcom-inspirerte Phoenix Point blir eksklusivt for Epic-butikken i ett år

Alle som støttet spillet på Kickstarter får et lass med gratisinnhold.

Snapshot Games

I den beinharde kampen mot Steam, har Epic Games Store denne uken gjort nok et kupp. Fortnite-skaperens nettbutikk har nemlig sikret seg en eksklusivitetsavtale med Phoenix Point, det neste spillet fra mannen bak X-COM.

Phoenix Point på PC blir i utgangspunktet kun tilgjengelig via Epic Games-butikken. (Video: Snapshot Games)

Via spillets nettsider forteller Julian Gollop – sjef for Phoenix Point-utvikler Snapshot Games – at avtalen gjelder for ett år fra Phoenix Point lanseres. Deretter kommer PC-versjonen til Steam og GOG som opprinnelig planlagt, lover Gollop.

– Vi kan ikke gå inn på detaljene rundt avtalen med Epic Games, men vi mener dette er til det beste for vårt studio, for Phoenix Point og får våre fremtidige spill. Det gir oss en garanti for at vi kan fortsette å støtte Phoenix Point i lang tid fremover, samtidig som vi kan bringe dere nye titler når Phoenix Point er ferdig.

Gratis ekstrainnhold for backere

Phoenix Point begynte sine dager på folkefinansieringsplattformen Fig, og nå som fremtiden er sikret ønsker Snapshot å gi tilbake til alle de som først støttet prosjektet.

Alle som ga penger eller som forhåndsbestilte Phoenix Point i perioden mellom Fig-kampanjen og i dag, vil få ett år med gratis ekstrainnhold. Ifølge Gollop inkluderer avtalen alt av utvidelser og oppdateringer som spillere ellers må betale for.

De som har støttet kampanjen eller som har forhåndsbestilt, og ikke lenger vil ha spillet som følge av avtalen, kan få pengene sine tilbake. Snapshot forteller imidlertid at alle som donerte penger frem til og med 12. mars også vil motta Steam- eller GOG-nøkler når eksklusivitetsperioden er over.

Phoenix Point kommer til Windows, Mac og Xbox One i september 2019.

Lurer du på hva Phoenix Point handler om?
Her kan du se 18 minuttet fra spillet »

Siste fra forsiden