Info om Left 4 Dead 2

Zombiegalskap

Her er massevis av informasjon om Left 4 Dead 2.

PC-nettstedet Rock Paper Shotgun er blant dem som har fått teste etterfølgeren til Valves samarbeidsfokuserte zombieskyter, Left 4 Dead. I deres sniktitt, som ble publisert i går, fikk vi mengder av informasjon om spillet.

Som før følger vi fire overlevende i omgivelser fulle av levende og unaturlig sultne døde. Denne gangen foregår handlingen i den sørlige delen av USA. Det hele begynner i nærheten av Savannah, og avsluttes i verdens zombiehovedstad, New Orleans.

Nye hovedpersoner

De fire overlevende er gambleren Nick, nyhetsreporteren Rochelle, mekanikeren Ellis og gymlæreren Coach. Valve lover at figurene har dype og interessante personligheter, og at de utvikler seg i løpet av spillets gang. Med mindre de blir spist opp først, selvsagt.

Spillet har fem forskjellige kampanjer, og noen av dem foregår i dagslys. Her vil man blant annet stifte bekjentskap med vandrende hekser. Disse går hvileløst frem og tilbake, og hvis du er uheldig nok til å støte på en slik vil hun gå helt av hengslene - på din bekostning.

En annen nyhet er sterke zombier som løper deg ned, eller griper tak i deg og slår deg hardt i bakken (om og om igjen, helt til du blir reddet). Ellers loves vi blant annet nye våpen (som motorsag) og kuler som setter fyr på zombier som blir truffet.

I tillegg har den kunstige intelligensen som bestemmer hvordan zombiene skal angripe fått seg noen oppgraderinger, og kan nå også påvirke hvordan visse deler av omgivelsene legges opp. Situasjonene du havner i skal også være mer varierte enn tidligere.

Left 4 Dead 2 kommer på PC og Xbox 360, og lanseringen vil finne sted før året er omme. Her er en passende blodig trailer fra gårsdagens kunngjøring:

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden