Zombier i Red Dead Redemption

Zombier. Alltid zombier

Rockstar har hele fire pakker med ekstra innhold på vei.

Cowboyeposet Red Dead Redemption ble mottatt med overveldende jubel av spillpressen, og av oss fikk det toppkarakter. Spillet følger den tidligere revolvermannen John Marston som blir tvunget av myndighetene til å spore opp og stoppe gamle bekjente. Historien er lagt til en diger sandkasse av et spill hvor du blant annet kan sysle med jakt og gambling eller bare ri rundt og nyte det vakre landskapet.

Nye områder og figurer

Du blir en fin zombie.

Tidligere i sommer slapp utvikler Rockstar en liten tilleggspakke med ekstra oppdrag for flerspillerdelen, og lovet samtidig at tre andre pakker skulle slippes på senere tidspunkt. Nå meldes det at antallet er økt til fire, og det er sluppet detaljer om hva vi kan vente oss.

Den første pakken kommer i begynnelsen av august og har fått navnet Legends and Killers. Denne byr på ni nye flerspillerområder og lar deg spille som åtte figurer fra gamle Red Dead Revolver, forgjengeren til Red Dead Redemption. Du får også en kasteøks å leke deg med.

Senere på høsten slippes Liars and Cheats. Her får du muligheten til å spill poker og terningspill i flerspillerdelen, samt nye hesteløp og utfordringer. I tillegg får du enda flere figurer å spille som, denne gangen fra Red Dead Redemption. En ny rifle med det lovende navnet «The Explosive Rifle» er også inkludert.

Kamp mot vandøde

Som navnet tilsier er Free Roam-pakken viet til å utvide denne delen av spillet. Det blir nye utfordringer og områder, uten at det nevnes hva disse går ut på. Det skal også være lagt inn nye funksjoner for å stoppe klysete oppførsel fra andre spillere.

Den fjerde og siste pakken er den mest spesielle, for her introduseres de levende døde. I Undead Nightmare tar man begrepet «spøkelsesby» bokstavelig og vekker opp falne banditter og cowboyer. Etter alle flerspilleroppdateringene får endelig enspillerdelen noe nytt, for her blir det helt ny oppdrag viet kampen mot de vandøde. Du kan også spille som en av åtte zombie på nettet og jakte på nye dyrearter.

Bortsett fra Legends and Killers-pakken er det ikke satt noen dato eller slippmåned for utvidelsene, men alle skal slippes i løpet av høsten på PlayStation Network og Xbox Live. Legends and Killers, Liars and Cheats og Undead Nightmare koster rundt seksti kroner hver eller 800 Microsoft-poeng. Det er foreløpig ikke satt noen pris for Free Roam.

Siste fra forsiden