Doom 3 (Windows)

Grunnideen bak Doom-serien satte en standard for skytespill-sjangeren. Motorene som har styrt spillet, har båret mange milepæler gjennom tiden. For to år siden annonserte id Software det tredje spillet i serien og på E3 2002 var det ingen tvil om hvilket spill som var det peneste og mest populære. John Carmack og vennene hans har satt seg minst ett klart mål med Doom 3.

Et av dem er å skremme vettet av spillere verden over. Spilleren står foran et vanvittig basketak mot monstre fra helvete. En massiv demonisk invasjon har overveldet et forsknings laboratorium. Skrekken og kaoset inntar mannskapet og du er blant de få overlevende. Du må kjempe deg gjennom frykten til helvete og tilbake igjen i et episk slagsmål mot det onde.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 13. august 2004
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 18+
  • Utvikler: id Software
  • Utgiver: Activision

Også tilgjengelig på

Xbox

Artikler om Doom 3

Doom III

Lyst til å finne ut hvorfor Doom III kanskje er årets mest omdiskuterte spillutgivelse så langt? Hva med å teste den nylanserte demoen?

Doom 3: Betapatch og demoplaner

id Software har gitt ut en betaversjon av den første Doom 3-oppdateringen. I tillegg forteller de når vi kan forvente en demo av spillet.

Doom 3

Oppfølgeren i serien som definerte moderne PC-spill og skapte spillhistorie for mangfoldige år siden, ankommer landet om få dager. Ventetiden er endelig over!

Doom III

I løpet av helgen lanserte id og Activision den endelige Doom 3-traileren, og som ventet er den fryktelig lekker.

Doom III: Minstekrav og testresultater

Kan din PC kjøre Doom III? Det er spørsmålet Todd Hollenshead besvarer nå. I tillegg har det blitt publisert offisielle "benchmarking"-resultater fra den ferdige versjonen av spillet.

Ytterligere informasjon om Doom III

En ny dag er her, med nye Doom III-nyheter. Nå er hele tittelmelodien gjort tilgjengelig, samtidig som id har røpet detaljer om kartredigeringsverktøyet og Activision har sagt litt om den britiske utgivelsesdatoen.

Doom III: Nettsted og video

id har nå lansert det nye Doom III-nettstedet, samtidig som det er dukket opp en ny film fra spillet. I tillegg forteller id litt om fremtidsplanene, og at det kommer en etterfølger til Return to Castle Wolfenstein.

Mer informasjon om Doom III

Siden id Software kunngjorde at Doom III var blitt ferdigutviklet sent i går, har det dukket opp litt mer informasjon om utgivelsen, demoen og systemkravene.

Doom III er ferdig

Her er nyheten vi alle har ventet på: Doom III er ferdigutviklet og sendt til kopiering, og vil debutere på spillmarkedet om cirka 20 dager. Det er helt sant.

Nytt om Doom III

Det er nå klart at de som tar turen innom årets QuakeCon vil kunne delta i en Doom III-turnering. I tillegg forteller VG at Activision har bekreftet 13. august som utgivelsesdato.

Doom III utgivelsesdato?

I følge en pressemelding som har dukket opp på nettet har Doom III blitt ferdigutviklet og sendt i trykken? Men er pressemeldingen ekte?

Doom III kommer i sommer

Doom III vil bli gitt ut når det er ferdig, og ferdig blir det til sommeren, skal vi tro Activision og id Software.

Bilder fra spillet

Til toppen