Thief: Deadly Shadows (Windows)

I Thief: Deadly Shadows får du rollen som mestertyven Garret, som må snike seg fram i skyggefulle bygninger og stjele det han kommer over av verdier uten å bli oppdaget. Garret blir imidlertid raskt innblandet i en fryktelig kamp mellom gode og onde krefter, og nå står han helt alene mellom byen han lever i og mørke krefter som ønsker å ødelegge den.

Karakterene og omgivelsene i Thief: Deadly Shadows kaster realistiske skygger, og disse er en viktig del av gameplayet. Så lenge du holder deg i skyggen er det vanskeligere å se deg, og du må dessuten sørge for at din egen skygge ikke røper posisjonen din. En mystisk silhuett på veggen er nemlig langt mer alarmerende en liten knirkelyd eller to.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 11. juni 2004
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Ion Storm
  • Utgiver: Eidos Interactive

Også tilgjengelig på

Xbox

Artikler om Thief: Deadly Shadows

Thief: Deadly Shadows

Vi har sitret. Vi har grått. Vi har fortalt alle som ville høre (og de fleste som ikke ville) om hvor flott det kom til å bli. Da vi endelig satt med spillet i hendene, torde vi knapt å bevege fingeren over til eject-knappen for å putte den hellige disken inn. Men siden Deadly Shadows for første gang lyste opp på våre skjermer, har vi kun gjort én ting - spilt.

Thief: Deadly Shadows

Det er knyttet svært store forhåpninger til Thief: Deadly Shadows, og nå kan du teste demoen for å finne ut om det innfrir disse forhåpningene.

Thief: Deadly Shadows

Eidos og Ion Storm har nå meldt at Thief: Deadly Shadows er ferdig utviklet og har blitt sendt til trykking. I tillegg har man sluppet en filmsnutt som fungerer som en introduksjon til spillet.

Eidos vifter med planene

Det siste halvåret har Eidos sluppet ti spill som har solgt som forventet. Likevel er det to spill som har gjort det langt dårligere enn forventet.

Bilder fra spillet

Til toppen