Guide Minecraft

Slik kan du få lekker grafikk i Minecraft

Vi viser veien fra sjarmerende pikselgrafikk til flotte teksturer og lyseffekter.

Jeg har ofte sett på populære skjermbilder fra Minecraft og lurt på hvordan i alle dager folk har fått så fin grafikk i spillet. Etter hvert har jeg skjønt at de bruker modifikasjoner, men det å installere modifikasjoner for Minecraft er ikke helt rett-frem – ikke minst fordi spillet fortsatt videreutvikles og hver nye versjon har en tendens til å ødelegge noe i en eller annen modifikasjon. Når enkelte modifikasjoner i tillegg er avhengig av andre, som igjen utvikles uavhengig, blir det raskt kaotisk.

Hvorfor ser ikke min Minecraft-versjon så bra ut?
Hvorfor ser ikke min Minecraft-versjon så bra ut?

I denne artikkelen skal jeg ta en ganske rask og konkret beskrivelse av hvordan du kan installere noen modifikasjoner som forbedrer spillets grafikk, samtidig som jeg tar med litt informasjon om andre modifikasjoner for de som ønsker endringer i selve spillopplevelsen – og hvordan du skal installere slike.

Hvor finner du spillet?

For å installere modifikasjoner til Minecraft er det først og fremst greit å vite hvor spillet faktisk lagrer informasjonen sin. Av en eller annen merkelig grunn får du nemlig ingen mulighet til å velge dette selv; du kan velge hvor du skal legge programmet som starter Minecraft, men ikke hvor spillets ressursfiler skal ligge.

Les kommentarene (18)

Minecraft Windows Windows Mac Linux X360 PS3 PS4 XOne Vita Wii U Switch

Spilldetaljer

  • Lanseringsdato: 18. november 2011
  • Plattform: Windows
  • Utgiver: Mojang Specifications
  • Utvikler: Mojang Specifications
Til toppen