Telialigaen - Rocket League

00 Prospects fortsetter jakten på Rocket League-suksess etter covid-avbrekk

Møter Domino i kveldens toppoppgjør i Telialigaen.

Eivind von Døhlen/Good Game

Rocket League-sesongen i Telialigaen ruller videre, og vi er allerede vel inne i tredje runde. Ukas kamper inkluderer flere spennende oppgjør, inkludert duellen mellom ligaens foreløpige topplag – Domino og 00 Prospects.

På papiret er nok sistnevnte hakket hvassere. Gutta har riktignok ikke hatt noen optimal opplading, ettersom «Enlid» har vært slått ut med covid-19. Theo «Trex» Gagnat tror likevel ikke at manglende treningstid vil ha så mye å si.

– Siden «Enlid» har vært syk har det vært noen dager der vi ikke har spilt noe. Men jeg tror ikke det skal ha noe å si for kampene denne uka her, forteller Gagnat.

Du kan se Domino mot 00 Prospects fra klokken 19:00 på torsdag 17. februar, via Twitch-kanalen til RLNorway.

– Skal ikke være en vanskelig kamp

«Enlid».
Sindre Stien/00 Nation

Etter «Enlid»s covid-diagnose ble 00 Prospects nødt til å utsette forrige ukes kamp mot Fact Revolution. Den ble i stedet spilt på onsdag, der gutta – med «Breezi» inn som midlertidig erstatter for «ejby» – til slutt sikret tre poeng.

Disse spiller for 00 Prospects

Vis mer

bv Theo «Trex» Gagnat
bv Sondre «Enlid» Enlid
dk William «ejby» Ejby Lorentzen

Dermed klatret «Trex» og kompani opp til andreplass, med kun en marginalt svakere kampforskjell enn Domino. 00 Prospects-kapteinen erkjenner at kveldens motstander har vært solide denne sesongen, men med «ejby» tilbake i troppen forventer han ingen stor utfordring.

– Domino er vel et ganske godt lag denne sesongen her, men det skal likevel ikke være en ekstremt vanskelig kamp, hevder Gagnat.

LES OGSÅ: Dette er lagene som skal kjempe om vårens Rocket League-trofé i Telialigaen »

– Vi har enda mer å gå på

«Sberg».
Domino e-sport

På motsatt banehalvdel venter et Domino som knapt har gjort feil denne sesongen. Med åtte seire og kun ett tap holder Sander «Sberg» Stoltenberg og lagkameratene en knapp tabelledelse.

Les også
Apeks Rebels og 00 Prospects barker sammen i Telialigaen

Disse spiller for Domino

Vis mer

sj Sander «Sberg» Stoltenberg
sj Victor «Victorsen» Kristensen
fi Omar «Icy» Ali

«Sberg» er fornøyd med sesongen så langt, og tror Domino-gutta enda kan løfte nivået enda noen hakk.

– Jeg er glad for at vi har hatt en såpass god start, men jeg tror vi enda har mer å gå på utover sesongen, sa Stoltenberg til Gamer.no.

Og torsdag får trioen for alvor testet hvilket nivå de ligger på. Før kampen konstaterer «Sberg» at han er fullt klar over at 00 Prospects byr på en tøff utfordring, uten at det er noen grunn til å kaste inn håndkledet på forhånd.

– Vi går ikke inn med høye forventninger siden 00 på papiret er et bedre lag. Men vi skal prøve så godt vi kan, og så får vi se hvordan det går, melder Stoltenberg.

Flere koronautsettelser

Tredje runde er ellers godt i gang, og onsdag sikret Rotaryon sesongens første seier i sin kamp mot Major.

Metizport jager sine første poeng, men vil trolig slite mot Fact. Ellers blir det spenning når AW3 møter Razzle Dazzlers, selv om sistnevnte foreløpig ikke har levert på sitt beste.

Rundens siste kamp, Mustu Fluck mot Playwell, har også blitt rammet av covid-19. Her er det Mustu Flucks «Choke» som er satt ut, og kampen vil i stedet spilles ved en senere anledning.

Denne sesongen kan du følge nesten samtlige kamper fra Telialigaen i Rocket League på Twitch-kanalen til RLNorway.

Slik ser Rocket League-tabellen ut med én kamp spilt i runde tre.
Telialigaen

Siste fra forsiden