Telialigaen - Rocket League

00 Prospects og AW3 drar fra på Rocket League-tabellen

Samtidig ble kampen om fjerdeplassen i Telialigaen koronautsatt.

Sondre «Enlid» Enlid.
Eivind von Døhlen/Good Game

Etter vårsesongens sedvanlige avbrekk i Telialigaen er Rocket League endelig tilbake på programmet. Koronasmitte og påfølgende kamputsettelse satte riktignok en demper på bilfotballens tilbakekomst, men fire av fem oppgjør ble avholdt som planlagt.

Fact Revolution mot Mustu Fluck spilles 18:30 på torsdag 24. mars.

Stikker av i front

Av de som stilte til start var det topplagene 00 Prospects og AW3 som kom best fra det. Førstnevnte beholdt sin plass på toppen av tabellen, med en forventet seier over Metizport.

Sondre «Enlid» Enlid og kompani måtte riktignok gi fra seg kamp nummer to i serien på best av seks, men rullet til slutt kontrollert inn til seier med sifrene 4-1.

Sebastian «Seeb» Falch.
Eivind von Døhlen/Good Game

Regjerende Telialiga-mester AW3 møtte hakket vassere motstand i Domino. Sebastian «Seeb» Falch og lagkameratene fikk ingen enkel oppgave, men også de fikk med seg tre poeng til slutt.

Dermed sitter 00 Prospects og AW3 begge på 12 poeng, med kun kampforskjell som skiller de to lagene. Det er nå seks poeng ned til nærmeste konkurrent, men det vil selvfølgelig endre seg når Fact og Mustu Fluck får spilt hengekampen de har til gode.

LES OGSÅ: Nordic Masters gir oss en fin mulighet til å hevne oss.

Første trepoenger for Razzle

Litt lenger ned på tabellen viste Razzle Dazzlers at det fortsatt er liv i den leiren. Den rutinerte trioen har slitt med formen hittil i vår, men klarte å finne frem til gamle takter mot Major.

Tormod «Reganam» Lien og gutta – overraskende nok – sine første seire for sesongen torsdag kveld. Det spøkte da Major utlignet til 2-2, men Razzle fikk dratt det i land til slutt.

Rotaryon plukket også viktige poeng i sitt møte med Playwell. Her var det riktignok sistnevnte som åpnet best, før Mads «Major» Berg og resten av Rotaryon-gjengen skrudde opp tempoet.

Tre poeng sendte Rotaryon opp til en delt femteplass, og trioen ligger foreløpig godt plassert i kampen om en sluttspillplass. Nedenfor kan du se Rocket League-tabellen slik den ser ut etter fjerde runde.

Les også
– Telialigaen er viktig for 777

Du kan følge Rocket League i Telialigaen hver torsdag, på Twitch-kanalen til RL Norway.

Slik ser Rocket League-tabellen ut etter fire runder i Telialigaen.
Telialigaen.no

Siste fra forsiden