1-2-Switch inneholder 28 forskjellige minispill

Nintendo har sluppet en bunke nye trailere for spillsamlingen.

Nintendo

Under presentasjonen av Nintendo Switch tidligere i år trakk Nintendo sløret av 1-2-Switch, en samling minispill som skal vise frem hva både konsollen og de små Joy-Con-kontrollerne har å by på.

Hva med en tur på catwalken? (Video: Nintendo)

Ved første øyekast virket samlingen perfekt som en gratis eller billig demonstrasjonspakke for konsollen, og mange uttrykte skuffelse da Nintendo annonserte prisen på spillet – rundt 500 kroner i Norge.

Som svar på kritikken forklarte utvikleren imidlertid at 1-2-Switch vil by på en langt mer omfattende opplevelse enn for eksempel Wii Sports for Nintendo Wii, og nå vet vi mer om hva spillere får ut av samlingen.

28 forskjellige spill

Hvor fort klarer du å få Switch-babyen til å sovne? (Video: Nintendo)

Den japanske nettsiden for 1-2-Switch ble nylig oppdatert, og har blant annet bekreftet at samlingen består av 28 forskjellige spill. Av disse har Nintendo trukket sløret av 18, mens de resterende ti skal vises frem etter hvert.

I tillegg til duellering i det ville vesten og melking av usynlige kuer kan spillere blant annet glede seg til spisekonkurranser uten mat, forsiktig rotering av Joy-Con-kontrollerne og muligheten til å passe på en lys levende, digital baby.

På 1-2-Switch-siden kan du se trailere for minispillene som er bekreftet så langt.

Frister det med noe annet enn festspill?
Her er spillene som er bekreftet for Nintendo Switch »

Siste fra forsiden