178 kompatible spill til Xbox 360

Microsoft har nå fortalt at listen over bakoverkompatible spill til Xbox 360 ikke stemte.

På fredag kunne vi fortelle at den norske listen over bakoverkompatible spill til Xbox 360 kun inneholdt 80 titler. Til sammenligning inneholder den amerikanske listen over 200 titler. Våre britiske kollegaer hadde på sin side funnet ut at deres liste kun hadde 156 titler.

I dag forteller Microsoft til Gamer.no at de fleste europeiske listene inneholder feil, som vil bli rettet så raskt som mulig. Totalt skal det være omtrent 178 spill som er bakoverkompatible i hele Europa. Tallet er høyere for USA fordi det er mange spill som aldri fant veien over Atlanterhavet.

De Xbox 360-kompatible spillene vil du kunne spille både alene og over Xbox Live, og når du spiller over Xbox Live vil du også kunne spille mot folk som spiller dem på en vanlig Xbox (på den måten blir det lettere å finne mot- og medspillere).

Hvert spill emuleres hver for seg, og trenger derfor emulatorprogramvare for å fungere på Xbox 360. Denne skaffer du deg enkelt ved å sette inn et Xbox-spill i en Xbox 360 oppkoblet mot Xbox Live. Da vil den nødvendige programvaren installeres på systemet ditt, slik at du kan spille spillet. Denne programvaren kan også lastes ned fra Microsoft, og brennes på en CD for installering manuelt.

Siste fra forsiden