3D-skjermbilde fra PGR3

Bizarre Creations har gitt ut et 3D-skjermbilde fra Project Gotham Racing 3. Samtidig har de satt i gang en nedtelling på nettstedet sitt, men hva teller de ned til?

Det tredimensjonale skjermbildet fra Project Gotham Racing 3 viser en gul McLaren F1 LM midt i en bygate. Som et enkeltstående skjermbilde er det relativt pent, men det artige her er at du selv kan bevege kameraet i en 360 graders radius rundt bilen. Dermed kan du studere hele den detaljerte modellen i detalj, samtidig som du får et godt inntrykk av hvordan den tar seg ut inne i spillverdenen.

I den medfølgende teksten ber Bizarre deg ta en ekstra nøye titt på lyssettingen og refleksjonene på bilen og lysrefleksjonen på asfalten. Bizarre forteller at ved hjelp av refleksjonene på bilen og asfalten vil du kunne finne ut hvor solen befinner seg på himmelen, selv om du ikke kan se den direkte.

Det tredimensjonale skjermbildet er på cirka 4 MB, og du finner det på nettstedet til Bizarre. Mens du besøker nettstedet deres kan du legge merke til en liten klokke som teller ned. I følge de som har regnet på det vil denne nå null fredag den 16. september. Hva den teller ned til har vi ingen idé om - det kan være en PGR3-relatert kunngjøring, eller det kan være en kunngjøring om noe helt nytt.

Siste fra forsiden