3D-spill på vei til Wii

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

3D-teknologien er så smått på vei inn i stuene våre, og snart kommer også det aller første Wii-eksklusive 3D-skytespillet.

Film-monstrene angriper!

Spillet heter Attack Of The Movies 3D og skal lanseres av casual-utvikleren Majesco i Europa i løpet av sommeren 2010.

Kanskje er Godzilla blant monstrene som vil hoppe ut av TV-skjermen?
Kanskje er Godzilla blant monstrene som vil hoppe ut av TV-skjermen?

Som tittelen antyder har spillet et film-tema og går ut på å skyte monstre og diverse andre fiender i omgivelser hentet fra ulike kjente filmer. Poenget er dermed å gjøre deg til en deltaker i filmscenene i stedet for bare tilskuer.

Hver scene har forskjellige sjanger-baserte våpen du kan bruke, som for eksempel hagler du kan bruke mot zombier, automatiske laserkanoner med mer.

For å unngå at man skal oppleve de samme kampene om igjen finnes det flere ulike veier gjennom spillet, mange unike områder og fiender med varierte angrepsmønstre.

Attack Of The Movies 3D har multiplayer-støtte for opptil fire spillere og leveres passende nok med fire par 3D-briller.

For mer info kan du gå til Majescos hjemmeside.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen