3DS blir "seriøs"

Skal appellere til hardcore-spillere.

Som kjent er Nintendo et selskap som i stor grad baserer seg på egenutviklede spill, men med den ettertraktede 3DS-maskinen har selskapet tenkt å satse tungt på tredjepartsutviklere.

Ridge Racer 3DS - en mulig tredjeparts-hit?

I et intervju med den japanske nyhetstjenesten Nikkei uttrykker Nintendo-sjef Saturo Iwata ønske om å samarbeide tett med andre spillutviklere for å lage mer omfattende og avanserte spill som skal fange interessen til seriøse spillere i større grad enn tidligere.

I intervjuet antyder Iwata at dagens DS for det meste henvender seg til folk som ikke spiller så mye, og at dette er noe han vil rette på med lanseringen av 3DS. Selskapet skal ha lyttet til ønsker fra ulike spillutviklere under arbeidet med 3DS og etterkommet disse så langt det har latt seg gjøre.

Og med tanke på den imponerende listen over tredjepartsspill som ble kunngjort på E3-messen, og det faktum at 3DS har vesentlig kraftigere maskinvare enn DS, er det jo all grunn til å tro at Mario og Zelda får godt selskap på det kommende, håndholdte vidunderet.

Les også:3DS med videochat?
Les også:Nintendo smeller til med 3DS
Les også:Ocarina of Time til 3DS

(Kilde: Gamespot)

Siste fra forsiden