777 Esports - Counter-Strike

777 forsterker laget med stjernespiller

– Dette er på papiret den beste lagoppstillingen et norsk lag har hatt på veldig lang tid, sier sportslig leder Tommy «TommyM» Monsen.

Sander «Grus» Nordeide Iversen gleder seg til å spille sammen med «H4RR3».
Eivind Von Døhlen/Good Game

DISSE SPILLER NÅ FOR 777

sj Mikael «mikki» Gaup
sj Jonatan «Ruyter» Ruyter
sj Haris «H4RR3» Hadzic
sj Kristian «akEz» Kornbakk
sj Sander «Grus» Iversen

sj Snorre «fletch» Granerud (trener) sj Sondre «fibb0» Gjerde (analytiker)

Mandag annonserte 777 sitt helnorske Counter-Strike-lag for 2022, og klubben ønsker velkommen til både nye og kjente fjes i jakten på å nok en gang sikre tittelen som Norges beste lag.

Sander «Grus» Iversen har trådt inn i tidligere lagkamerat Ole «Marcelious» Langan sine sko, etter at Langan og 777 skilte veier i desember. Sondre «fibb0» Gjerde har fått en ny rolle som analytiker med klubben han tilbrakte en sesong med på vårparten av 2021. Til slutt kan 777 også fortelle at Haris «H4RR3» Hadzic har vendt tilbake til tross for at han i november var på utkikk etter nye muligheter. Sportslig leder for 777, Tommy «TommyM» Monsen, mener den nye lagoppstillingen er et stort skritt i riktig retning for norsk Counter-Strike.

– Vår høyeste plassering, like før forrige sommer, var nummer 46 på verdensrangeringen. På det tidspunktet følte jeg vi kunne slå hvem som helst utenom de aller aller beste lagene. Målet vårt er å komme tilbake dit, og gjerne være stabilt på det nivået over en lenger periode. Dette er på papiret den beste lagoppstillingen et norsk lag har hatt på veldig lang tid, og jeg tror at under våre vinger så kan dette bli veldig bra. Jeg har stor tro på at vi og Apeks Rebels kan hevde oss internasjonalt i år.

LES OGSÅ: 777 er Norges beste Counter-Strike-lag

Får mer ansvar og frihet

Sander «Grus» Nordeide Iversen gleder seg til å spille sammen med «H4RR3».
Eivind Von Døhlen/Good Game

Hovedpersonen selv forteller til Gamer.no at valget om å signere for 777 var et lett valg.

– Jeg valgte å gå til 777 fordi jeg føler vi har samme ambisjoner og det er en ganske fin gjeng, noen av gutta har jeg spillt med tidligere og vet hva jeg får av de. Haris har jeg kunne tenkt meg å spille med en god stund så det er noe jeg ser fram til. 777 satser på norsk Counter-Strike og har fått til veldig mye på kort tid, så det er noe jeg vil fortsette å bygge på sammen med de.

Iversen gleder seg spesielt til å ta fatt på en litt annen rolle.

– I 777 så kan jeg få mer ansvar og frihet, ettersom jeg begynner å bli en av veteranene i Norge. Det betyr at jeg kan steppe opp og ta min rettmessige rolle og vise hva jeg egentlig kan, noe som jeg ikke har følt jeg har hadd sjansen til tidligere.

Iversen sier at han har fått ny glød og ser frem til det kommende året.

– Jeg ser frem til å gå inn i 2022 med 777 med en helt ny driv og glød i spillet. Jeg ser virkelig fram til å løfte norsk Counter-Strike igjen, samt å få Norge på kartet, avslutter Iversen.

– «Grus» er selvskreven i Norges beste lag

Les også
– 777 er fortsatt laget som burde vinne serien

Monsen har jobbet tett med den nye lagoppstillingen til 777, og er optimistisk om fremtiden. I følge Monsen var «Grus» et åpenbart tilskudd til laget da muligheten først dukket opp.

Sportslig leder, Tommy Monsen, er positiv til endringene i 777.
777 Esports

– Når vi innså at Apeks ikke hadde tenkt å fornye kontrakten med «Grus», var det å prøve å få han med en no-brainer for oss. Vi vil ha den beste norske lagoppstillingen som er mulig å ha, og der er «Grus» selvskreven. Han har fått ut mye i Apeks, men vi og han selv føler han har mye å gå på enda. Vi håper at han under våre vinger kan ta det neste steget. «Grus» har fått en del erfaring de siste årene, samtidig som han har en x-faktor. Det er noe alle lag trenger, forteller Monsen.

777 har også valgt å tilføye en helt ny rolle til laget for 2022. Sondre «fibb0» Gjerde blir nok en gang å se i den grønne drakta, denne gangen som analytiker. Monsen forteller at ideen kom fra Gjerde selv.

– «fibb0» kom til meg og «fletch» på sluttspillet og sa han kunne tenke seg å bli analytiker for oss, noe som virkelig satt i gang en gnist hos oss. «fibb0» har vært i klubben før, og er en ekstremt bra type. Sammen med hans måte å håndtere mennesker på og hans erfaring i Counter-Strike, tror vi han kan bli en viktig brikke for oss i tiden fremover.

LES OGSÅ: Thomas Alsgaard blir sportslig leder for Apeks

Haris «H4RR3» Hadzic er tilbake i 777 etter en kortvarig pause.
Martin Leigland/TV 2 E-sport

Også Haris «H4RR3» Hadzic får tørke støv av gammel drakt etter å ha brukt en måned på å utforske andre muligheter utenfor 777. Monsen forteller likevel at hele prosessen gikk knirkefritt for begge parter, og at han er storfornøyd med å ha Hadzic tilbake.

– Vi hadde hele tiden en avtale om at «H4RR3» skulle få en mulighet til å se etter andre muligheter etter Telialigaen, så for oss var det ingen dramatikk knyttet til dette. Han fikk ingen tilbud som han følte var bedre enn det han fikk hos oss, og spurte da om det var muligheter for at vi ville ha han tilbake. Det er ikke vits å prøve å skjule hvor viktig «H4RR3» har vært for oss siden han først kom inn, så etter noen kjappe samtaler ble vi enige om å ta han inn igjen.

Etter annonseringen av lagendringene er det fremdeles ett spørsmål som står igjen, nemlig hvem som skal fylle AWP rollen til «Marcelious». Monsen mener løsningen kan komme som en overraskelse for mange, men har ingen tvil om at de er på riktig kjør.

– «mikki» skal overta AWP-rollen. For mange virker sikkert dette ekstremt, men dette er noe vi føler oss komfortable med. «mikki» har spilt mye med AWP i hele sin periode i 777, og har mange egenskaper som en sniperspiller gjerne burde ha. Det blir veldig spennende å se hvordan han takler denne endringen, men vi har absolutt stor tro på at det skal gå bra, avslutter Monsen.

Siste fra forsiden