Haris «H4RR3» Hadzic

777 signerer «H4RR3»

Etter helgens sluttspill annonserer klubben at Sondre «fibb0» Gjerde forlater laget.

Haris «H4RR3» Hadzic er klar for 777.
Mose by Scream/777

DETTE ER 777

Vis mer

Snorre «fletch» Granerud
Mikael «mikki» Gaup
Jonatan «Ruyter» Ruyter
Haris «H4RR3» Hadzic
Kristian «akEz» Kornbakk

Christopher «kicker» Linden (trener)

Mandag kunne 777 annonsere signeringen av Haris «H4RR3» Hadzic som Sondre «fibb0» Gjerde sin erstatter i laget. Signeringen kommer i kjølvannet av et skuffende sluttspill der laget med ambisjon om å vinne hele greia endte opp med å tape mot rivalen Oilers i semifinalen. Sportslig leder Tommy Monsen uttrykker til Gamer.no at han er meget fornøyd med signeringen.

Sportslig leder Tommy Monsen gleder seg til å samarbeide med nysigneringen.
Michael Ray Vera Cruz Angeles/Akam1k3

– Det sier seg selv at dette er en stor dag for 777. Å signere en spiller som «H4RR3» viser at vi som klubb har muligheten til å tiltrekke oss store navn, selv om vi enda ikke har de største økonomiske kreftene. Jeg er ekstremt glad for å ha signert en så fin type som Haris, og kommer til å jobbe knallhardt for at han skal få oppfylle målene han har satt for seg selv og laget.

Monsen hadde også noen velvalgte ord til «fibb0», som dermed blir klubbløs.

– Det har vært en glede å ha med «fibb0», selvom det ble et kortere opphold enn planlagt. Han har oppført seg eksemplarisk, og vært veldig profesjonell. Jeg håper han finner seg et lag hvor han kan utvikle seg enda mer som spiller, for det er ikke tvil om at han har et stort potensiale.

LES OGSÅ: – De får fortsette å fokusere på det psykiske spillet i forkant, så kan vi fortsette å vinne kampene

Vil sette preg på 777

Haris «H4RR3» Hadzic har vært både spiller og hjelpetrener for Nordavind tidligere.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Hovedpersonen selv gleder seg til å starte jobbingen med sin nye klubb. Skal man tro måten han ordlegger seg på fikk han tilbud fra flere.

– Jeg valgte 777 fordi jeg ville være en del av reisen til den grønne familien. De er veldig genuine og seriøse om å bli best og jeg vil være med å ta dem dit. Spillerene var og en faktor, føler jeg kan sette mitt preg på dem så vi kan vinne kamper og titler sammen. Det er et langsiktig prosjekt som jeg har tro på, og det var viktig i min avgjørelse.

LES OGSÅ: Apeks er mer sårbare enn noen gang - fredag starter Counter-Strike-sluttspillet

Det er en liten stund siden Hadzic har vært med i et lag som spiller, men han har vært inne som hjelpetrener hos blant annet Nordavind.

– Jeg har aldri sluttet å være aktiv spiller. Hadde bare en spesiell relasjon med Nordavind-guttene og ville hjelpe dem. At jeg er på server igjen er en selvfølge har fortsatt mer å gi på alle plan.

Les også
Snart åpnes e-sporten opp igjen for publikum

Etter et skuffende sluttspill mener Hadzic at han kan bidra veldig positivt til laget i månedene som kommer.

– Jeg har rutine, har det fra det høyeste nivået og vet hvordan man vinner kamper. Bidrar mye mentalt for gutta, samtidig som at jeg skyter folk ekstremt fort når de dukker opp på skjermen, mener Hadzic.

LES OGSÅ: «Zeves» signerer for Apeks - blir klubbens trener og spillerutvikler

Målrettet

Hadzic figurerte også for Kingpins, som Apeks tidligere het.
Fabian Fjeldvik/Gamer.no

Hadzic kjenner flere av spillerne på laget fra før.

– Har kjennskap til gutta fra før av det skal nok gå helt fint å bli integrert i en så flott gjeng.

Sportslig leder Monsen fortalte til Gamer.no at Hadzic har satt personlige og lagbaserte mål før han signerte. Hadzic selv utdyper litt hva disse er.

– De personlige målene for min del er å komme oss ut internasjonalt. På vei dit må vi vinne Telialigaen siden det betyr mye for klubben, og det blir ikke et problem for oss. Vi må komme oss på HLTV regelmessig og møte god motstand for at vi skal utvikle oss. Topp 30 er det langsiktige målet, vi vil først opp å nikke med topp 50 så tar vi det derfra, avslutter nysigneringen.

LES OGSÅ: 777 vant OnLAN - nå sikter de mot sluttspillet i Telialigaen

Siste fra forsiden