Ninja Gaiden 3 kunngjort

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det har ligget i kortene en stund at Team Ninja ikke er ferdig med Ninja Gaiden-serien, men nå kan fansen slå seg til ro med at det tredje spillet definitvt er på vei.

Hva pønsker Ryu på denne gangen?
Hva pønsker Ryu på denne gangen?

Ninja Gaiden 3 ble bekreftet bak lukkede dører under en privat tilstelning i forbindelse med Tokyo Game Show. Dessverre var ikke Team Ninja generøse med detaljene og nøyde seg stort sett med å vise ett enkelt teaser-bilde, som Videogamer rapporterer.

Bildet viser en blodig hovedperson som tilsynelatende er i ferd med å rive av seg masken. Ifølge Videogamer representerer dette både at spillet blir enda blodigere enn Ninja Gaiden 2 og at Ryu denne gangen vil vise mer av sin personlighet og "humane" sider, hva nå enn det vil innebære.

Ifølge Gamepro fortalte Team Ninja-sjefen Yosuke Hayashi at de siste årene har vært vanskelige for utvikleren, men at samarbeidet med Nintendo i arbeidet med Metroid: Other M gjorde at selskapet følte seg trygge nok på sin nye identitet til at de kunne vende tilbake til Ninja Gaiden-serien.

Ninja Gaiden 3 er i den tidlige fasen av utviklingen, så lanseringsdatoen må vi nok vente en stund på. Ingen plattform er heller bekreftet.

Les også: Anmeldelse: Ninja Gaiden 2
Les også: Anmeldelse: Ninja Gaiden Sigma
Les også: Anmeldelse: Metroid: Other M

(via 1Up, Joystiq)

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen