Ace Combat 6 til Xbox 360

Namcos populære flyspillserie Ace Combat kommer til Xbox 360, og ryktene vil ha det til at den følges av Katamari Damacy og Warhammer: Mark of Chaos.

Det nyeste nummeret av Japans favorittspillblad, Famitsu, har røpet at Namco jobber med Ace Combat 6 for Xbox 360. Til nå har denne serien kun holdt seg til Sonys formater, men det er uklart om det nye spillet også kommer til PlayStation 3.

I følge de som har tatt en titt på artikkelen, fortelles det at kampene i Ace Combat 6 får en større skala enn tidligere Ace Combat-spill, med større områder og flere fly. Ellers snakkes det om flerspiller over Xbox Live, med moduser som "battle royale", "team battle" og kooperativt spill.

Ryktene vil dessuten ha det til at Namco jobber med flere titler for Xbox 360. En utro tjener hos den amerikanske kjeden Blockbuster (som blant annet selger spill) har tatt et bilde av det han hevder er kjedens database, som inneholder Beautiful Katamari og Warhammer: Mark of Chaos for Xbox 360. I tillegg stod Ace Combat 6 oppført, med undertittelen Fires of Liberation.

Beautiful Katamari er et navn Namco tidligere har registrert, og om det ikke er et navn de bare har registrert for sikkerhets skyld, refererer det til et nytt spill i deres populære "rull opp alt du kommer over i gigantiske baller"-serie. Warhammer: Mark of Chaos er et sanntidsstrategispill som allerede har kommet ut for PC.

Siste fra forsiden