Action fra Just Cause-skaperne

Avalanche har kunngjort Renegade Ops.

Svenske Avalance jobber med to store prosjekter som skal lanseres i 2013, men ventetiden til den neste utgivelsen fra selskapet bak de fornøyelige Just Cause-spillene er heldigvis ikke like lang.

Nå har de nemlig kunngjort Renegade Ops, et actionspill for PC, PS3 og Xbox 360. Spillet skal lanseres for digital distribusjon til høsten, og gis ut av Sega.

Renegade Ops fokuserer på kjøretøy. Du er plassert dypt bak fiendens linjer, og må ta knekken på hæren til en gal diktator ved navn Inferno. Du kan spille alene eller sammen med opp til tre andre i samarbeidsmodus (og hvis dere bare er to, kan dere spille via delt skjerm på samme maskin).

Vi loves slående miljøer, massevis av fremkomstmidler og våpen, og selvfølgelig store eksplosjoner.

– Mange av våre utviklere hadde lyst til å prøve å utvikle et mindre, digitalt distribuert prosjekt. Så vi samlet et team og skapte en ny merkevare, og takket være Sega fikk vi muligheten til å gjennomføre prosjektet. Spillet handler om å kjøre eller fly og sprenge ting i lufta, helst sammen med venner. Så for oss er det et drømmeprosjekt, sier produsent Antreas Thorsén.

Vi har dessverre ikke fått bilder eller video fra spillet (bildet i toppen er fra Just Cause 2).

Siste fra forsiden