Action med tempelriddere

Samarbeidseventyret The Cursed Crusade tar deg med til den skitne middelalderen.

Franske Kylotonn er neppe det mest kjente av de mange europeiske spillstudiene, men de har holdt på siden 2002 og laget spill som World War Zero: Iron Storm og Bet On Soldier. Nå får de nok en sjanse til å vise seg frem.

Utvikleren er nemlig på vei med et nytt actioneventyr til Xbox 360, PlayStation 3 og PC. Spillet heter The Cursed Crusade, og skal foregå i den mørke og skitne middelalderen. Utgiveren av hele affæren vil være japanske Atlus.

Blodige greier.

Ifølge den offisielle pressemeldingen er The Cursed Crusade en historie om frelse og overlevelse, og vi følger de to tempelridderne Denz og Esteban på slutten av 1100-tallet. De lider av en gammel forbannelse som sender de i heidundranes fart mot Helvete, og de må kjempe mot både tiden og fiender for å overleve.

Handlingen foregår i tredjeperson, og vi skal få traversere en spillverden som er sirlig modellert etter ekte steder fra denne tidsperioden. Det presiseres også at våre hovedpersoner ikke er helter, men enkle menn som er sårbare for fristelser.

Fokuset vil ligge på samarbeid mellom flere spillere, uten at det spesifiseres akkurat hvordan dette skal fungere. Det er vel neppe uhørt å anta at to personer vil få mulighet til å styre hver sin figur, kanskje i lokal flerspiller med delt skjerm.

Det kommer ut flere spill i 2011. Hvilke kan du se i vår Spillkalender!

Siste fra forsiden