Demo: 18 Wheels of Steel: Extreme Trucker

Adrenalinrush

Er du klar for ekstrem lastebilkjøring?

Hvis du synes normale lastebilsimulatorer er i tammeste laget har SCS Software spillet for deg. I 18 Wheels of Steel: Extreme Trucker får du kjøre overbelastede transporter gjennom særdeles ugjestmilde strøk og med trange tidsfrister.

Medisinleveranse i jungelen

Du får kjøre med all slags last, fra tømmer til ustabile høyeksplosiver, og kjøretøyene inkluderer alt fra relativt små lastebiler til lange og tunge tankbilkonvoier. Totalt er det tjuefem kjøretøy og tredve former for last. For å rekke tidsfristene blir det kanskje nødvendig å råkjøre, men det er ikke ansvarlig i terrengene du må gjennom. De tre områdene du får kjøre i er et isdekket fjellområde, en jungel og en ørken.

Butikkutgaven av Extreme Trucker er kun ute i Statene, men spillet kan også kjøpes som nedlasting over nettet. Hvis du vil prøve før du kjøper har SCS Software nå sluppet en demo, som bør gi en smakebit av livet som ekstrem sjåfør.

Denne nedlastingen inkluderer hele spillet, og du kan låse opp fullversjonen for rundt 120 kroner. Demoen kan lastes ned fra følgende sider:

Siste fra forsiden