Ingen XP-støtte for Just Cause 2

Ærlig sak

Hvis du vil spille det elleville actioneventyret trenger du DirectX 10.

I overgangen fra Windows XP til Windows Vista introduserte Microsoft en ny utgave av maskinvaregrensesnittet DirectX. DirectX 10 støtter ikke tidligere utgaver av Windows, og programmer som krever DirectX 10 er dermed heller ikke kompatible.

Klarer ikke laste video

Square Enix lastet nylig opp systemkravene til det kommende actionspillet Just Cause 2 på Steam, og der ble det spesifisert både at spillet krever DirectX 10 og ikke støtter Windows XP. Voodoo Extreme kontaktet Square Enix for å finne ut om dette stemte, og Mike Oldman fra selskapet bekreftet systemkravene.

Rock, Paper, Shotgun melder at data samlet av Steam-eier Valve i januar indikerte at nesten halvparten av PC-spillere på tjenesten fortsatt kjører XP. I tillegg kommer selvsagt de XP-brukerne som ikke benytter Steam, men heller kjøper i butikk eller fra andre tjenester.

Just Cause 2 slippes 25. mars. Det kommer også på Xbox 360 og PlayStation 3, så det er nok mange som heller kjøper det på disse formatene. Du kan lese om spillet i vår sniktitt fra november.

Siste fra forsiden