Agent 47 må vente litt lenger på sitt neste oppdrag

Hitman utsettes til 2016.

Square Enix

Det neste Hitman-spillet kommer likevel ikke i år, melder utvikler IO Interactive på spillets nettside. Agent 47s nye snikmordersaga var ventet den 8. desember, men utvikleren vil bruke mer tid på å forbedre spillopplevelsen og har derfor utsatt lanseringen til mars neste år.

Som tidligere annonsert vil kun deler av Hitmans oppdrag være tilgjengelig ved lansering, mens resten av spillet vil slippes bit for bit via gratis oppdateringer. Nettopp denne lanseringsmodellen er blant det den danske utvikleren ønsker å justere i løpet av de ekstra utviklingsmånedene:

– De ekstra månedene vil bety at vi kan legge til mer innhold som vil være tilgjengelig ved spillets lansering – mer enn vi opprinnelig hadde planlagt – og så følge det opp med kortere perioder mellom oppdateringene, noe som til slutt vil resultere i et bedre spill for alle, skriver utvikleren.

I det neste Hitman-spillet får Agent 47 større nivåer å boltre seg i.

Største Hitman noensinne

Tiden frem mot lanseringen vil også brukes til å polere det IO Interactive omtaler som det største Hitman-spillet de noen gang har lagd – både når det gjelder spillets ambisjon og størrelsen på nivåene. Ifølge utvikleren vil noen av de nye nivåene være hele seks ganger større enn det største nivået i Hitman: Absolution, med langt flere utfordringer og potensielle mål.

Ett av nivåene, som er satt til Paris, ble vist frem for en snau måned siden da IO Interactive ga oss en gjennomgang av et av spillets oppdrag. I videoen fikk vi se Agent 47 bruke en kjent blanding av forkledninger, nøye planlagte feller og selvfølgelig en rekke våpen for å komme seg gjennom en bevoktet bygning og til slutt ta livet av målet sitt.

Ytterligere detaljer rundt selve spillet vil avsløres i løpet av de neste ukene, med blant annet en konkret plan for lanseringen av både spillet og de påfølgende oppdateringene. Hitman kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Det er ikke bare Agent 47 som går glipp av julen 2015.
Star Fox Zero ble også utsatt til neste år »

Siste fra forsiden